Nicoleta Luciu a plecat în vacanță cu cei patru copii. Unde își vor petrece următoarele luni

Publicat pe

Nicoleta Luciu împreună cu cei patru copii au plecat în Croația, țară în care vor sta timp de trei luni. Vedeta împreună cu familia ei se vor bucura de vacanță pe yacht-ul pe care soțul ei îl deține. Nicoleta va fi vizitată de mama și de sora ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu profită de vremea caldă în fiecare vară, atât cât poate. Vedeta și-a luat cei patru copii și au plecat în Croația, loc în care vor sta timp de trei luni.

Nicoleta Luciu a plecat în vacanță cu cei patru copii. Unde își vor petrece următoarele luniNicoleta Luciu a plecat în vacanță cu cei patru copii. Unde își vor petrece următoarele luni

Nicoleta Luciu a plecat în Croația

Nicoleta Luciu și-a luat cei patru copii, Zsolt Jr, Kim, Karoly și Kevin, și a plecat în Croația. Aceștia vor petrece acolo următoarele trei luni, bucurându-se de mare, soare și plajă.

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 40 de ani.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație:

Citește și: Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

Citește și: Irina Tănase a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat! Reacția emoționantă:

Vedeta și-a făcut un obicei din a-și petrece vacanțele alături de familie în Croația, pe yacht-ul deținut de soțul ei. Nicoleta Luciu va fi vizitată atât de mama ei, cât și de sora ei, Luciana Luciu.

Și, deși se află în vacanță, Nicoleta Luciu nu renunță la atribuțiile de mamă. Yacht-ul pe care se află are și o bucătărie, astfel că vedeta va găti pentru ea și pentru familie.

Ce face Nicoleta Luciu în vacanță

Nicoleta Luciu nu uită, însă, să se bucure de vacanță și de mare. Diva profită de soare și se plimbă cât poate de mult. Nici copiii nu au timp să se plictisească. Pe lângă plimbări, practică și sporturi de apă.

Vacanțele lor nu se rezumă doar la timpul petrecut pe yacht. Nicoleta Luciu împreună cu cei patru copii ies în oraș să se plimbe și să viziteze obiectivele turistice ale Croației.

Nicoleta și copiii sunt în Croația, așa cum merg în fiecare an. Toată vara o petrec acolo, practic se mută acolo pe perioada verii. E benefic și pentru copii, fac sporturi de apă, înoată mult, și ea stă la soare, se mai plimbă'.

Are toate condițiile acolo, într-adevăr și gătește aproape zilnic, pentru că își hrănește copiii sănătos, iar ea mănâncă la fel de sănătos. Seara fac plimbări prin oraș, vizitează una-alta, stau la terasă, în unele zile merg la aqua park, sau în alte zone frumoase, din apropierea locației unde stau ei', a spus un apropiat al Nicoletei.

Unul dintre copiii Nicoletei s-a apucat și de vlogging. Mama sa îl mai ajută cu sugestii și chiar îl încurajează să-și dezvolte canalul de YouTube.

Zsolt Jr a început să filmeze toată vacanța, vrea sa faca vlogging, Nicoleta îl susține și chiar îl ajută cu sugestii. Tânărul și-a făcut canal de youtube, așadar, la el nu este doar vacanță, ci și muncă, să spunem. Filmează mult pentru canalul său. În perioada în care ei stau în Croația, îi mai vizitează mama Nicoletei sau sora ei, Iuliana. Înainte, când erau tripleții mai mici, Nicoleta pleca cu tot cu bone după ea'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter