Horoscop 18 iulie 2021. Zodiile care au parte de distracție

Publicat pe

Horoscop 18 iulie 2021. Este o zi plină de evenimente. Mai multe zodii n-au timp să se relaxeze pentru că mai au sarcini ce țin de serviciu de îndeplinit, însă vor munci cu spor. Pe de altă parte, alți nativi vor pretrece ultima zi de weekend în compania prietenilor sau a familiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 iulie 2021 – Berbec

A fost o săptămână în care ai muncit foarte mult și a venit timpul să culegi roadele muncii tale. Ei bine, acest sfârșit de săptămână vine cu parteneriate bune pentru tine. În altă ordine de idei, va fi nevoie să te consulți cu oamenii dragi în ceea ce privește o problemă care te macină de ceva vreme. Era și cazul să îți deschizi sufletul în fața cuiva.

Horoscop 18 iulie 2021 – Taur

Di nefericire, nu ai timp să te relaxezi. Mai sunt unele îndatoriri legate de serviciu pe care trebuie să le rezolvi. Totuși, te simți plină de energie și nu te deranjează că trebuie să muncești în ultima zi de weekend. În plus, este foarte posibil ca, pe seară, să te întâlnești cu o persoană dragă și să petreceți timp de calitate împreună. Vei vedea că vei uita de toată oboseala acumulată.

Horoscop 18 iulie 2021 – Gemeni

Astrele sunt de partea ta în această zi. Tu și partenerul tău de viață veți petrece timp împreună. ba chiar, s-ar putea să și ai parte de o surpriză din partea lui. În cazul în care ești singură, ai șanse mari ca astăzi să întâlnești pe cineva care să-ți facă inima să bată mai tare. În plus, această zi de duminică vine cu multe activități inedite. Vei fi înconjurată de prieteni.

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.Ferește-te de ele!

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii.Nativii care zâmbesc mereu

Citește și: Bărbatul Balanță – cum să îl ții aproape.Trăsături ale zodiei și compatibilități

Citește și: Bărbatul Fecioară – câtă încredere poți să ai în el.Temperament și compatibilități

Horoscop 18 iulie 2021 – Rac

A fost o săpămână grea și simți că ți-ai cam neglijat familia. Stai fără grijă pentru că ai timp să ecuperezi acest lucru. Astăzi, vei petrece mult timp alături de cei dragi și vei uita complet de grijile care de macină. Vei fi înconjurată de râsete și voie bună. Pe de altă parte, fii mai atentă la sănătatea ta. Știi și tu cât de mult poate să dăuneze stresul. Meditația s-ar putea să te ajute.

Horoscop 18 iulie 2021 – Leu

Îți vor trece pragul oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Nu te așteptai să ai musafiri, dar nici nu te deranjează acest lucru, ba din contră. În plus, tu și partenerul de viață veți petrece clipe frumoase împreună. Ba chiar veți profita și vă veți rezolva o problemă de comunicare, care te apăsa pe suflet de ceva vreme.

Horoscop 18 iulie 2021 – Fecioară

Mai ai de rezolvat anumite sarcini care țin de locul de muncă. Totuși, simți că ai atât de multă energie încât ai putea să muți munții din loc. Nu te plângi de munca în plus, dar speri ca eforturile tale să fie apreciate și recunoscute. Este posbil să a parte de o mărire de salariu, dar asta depinde doar de șeful tău.

Horoscop 18 iulie 2021 – Balanță

Ești într-o formă de zile mari și simți că nimic nu te poate opri. Ești hotărâtă să te distrezi în compania pritenilor tăi. În plus, este foarte posibil să întîlnești pe cineva care îți va capta atenția. Va fi o persoană care te va intriga și te va face să vrei să o cunoști mai bine. Radiezi de fericire și ești foarte încrezătoare în forțele tale, ceea ce se vede.

Horoscop 18 iulie 2021 – Scorpion

Vrei să te relaxezi în această zi și să îți încarci bateriile. Știi că te așteaptă o săptămână grea, așa că vrei să profiți de fiecare clipă în care nu ai sarcini de la locul de muncă de îndeplinit. În plus, tu și partenerul de viață ați avut o perioadă destul de tensionată. V-ar face bine să ieșiți unde împreună și să vă acordați mai mult timp unul altuia.

Horoscop 18 iulie 2021 – Săgetător

Ai de gând să te revezi cu prietenii tăi. De mult timp plănuiați să iețiți undeva împreună și să vă mai puneți la curent cu ultimele nouătăți. Pe de altă parte, pe plan financiar stai foarte bine și îți dorești să îți faci un cadou. Totuși, să nu te lași purtată de val. Nu este cazul să cheltui în exces și după să simți că ai ajuns la fundul sacului.

Horoscop 18 iulie 2021 – Capricorn

Simți nevoia de o schimbare în viața ta și ești gata să semnezi pentru un contract. Este un post pe care ți-l doreai de ceva vreme. Membrii familiei sunt foarte mândri de tine, iar felicitările curg una după alta. Pe de altă parte, ar fi cazul să faci mai multă mișcare având în vedere că petreci foarte mult timp la birou.

Horoscop 18 iulie 2021 – Vărsător

Este o zi plină de călătorii plăcute. Ai de gând să te bucuri de natură și, alături de prietenii tăi, vei porni într-o drumeție. Desigur, sunt șanse mari ca, mai târziu, să iețiți în oraș. Aveai nevoie de aceste momente în care să îți încarci bateriile. Vei vedea că vei începe o nouă săptămână cu forțe proaspete.

Horoscop 18 iulie 2021 – Pești

O problemă te macină de ceva vreme, așa că ești pregătită să primești ajutor. Din cauza orgoliului, n-ai vrut să apelezi la nimeni, dar vei vedea cât de bine îți va face să îți eliberezi sufletul în fața cuiva care te înțelege. În plus, vei avea parte și de surprize astăzi. Vei primi cadouri din partea celor dragi.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter