Nicoleta Voicu a fost adoptată în Ajunul Crăciunului și gândul ei merge acum la copiii din orfelinate: "Eu am avut noroc, dar..."

Publicat pe

Nicoleta Voicu a fost adoptată în Ajunul Crăciunului, când avea un an și opt luni. De aceea, cântăreața de muzică populară se gândește în această perioadă, mai mult ca niciodată, la copiii din orfelinate, care nu au norocul ei, să fie luați de acolo, în familii iubitoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Solista de muzică populară a fost luată de la orfelinatul din Galați de părinții ei adoptivi și a povestit cum s-a petrecut totul. Inițial, aceștia voiau să ia acasă o altă fetiță, doar soarta a făcut să o aleagă pe ea și din acel moment a început viața ei frumoasă.

Nicoleta Voicu a fost adoptată în Ajunul Crăciunului și gândul ei merge acum la copiii din orfelinate: "Eu am avut noroc, dar..."Nicoleta Voicu a fost adoptată în Ajunul Crăciunului și gândul ei merge acum la copiii din orfelinate: "Eu am avut noroc, dar..."

Adoptată de Crăciun, Nicoleta Voicu ar construi un orfelinat pentru copiii abandonați

Cântăreața de muzică populară a fost înfiată la aproape doi ani, în Ajun de Crăciun, după ce părinții biologici o părăsiseră încă de la naștere.

Pentru că a trăit pe pielea ei experiența abandonului, Nicoleta Voicu se gândește în această perioadă la copiii din orfelinate și spune că, dacă ar avea banii necesari, ar construi propriul centru de copii, pe care să-l transforme într-un adevărat cămin primitor și călduros.

'Dacă aș avea șansa să gestionez niște bani, aș construi o casă de copii. Ascultând poveștile multor persoane, îmi dau seama că eu am avut noroc. Aș vrea să fac o casă de copii, căci văd tot felul de cazuri în care copiii nu au cele mai bune condiții.

Având un copil la rândul meu… Chiar dacă aveam un an și opt luni când am fost adoptată, totul a fost destul de delicat. În primul rând, din cauza alimentației. La bebeluși, alimentația se face diversificat, după cum știți.

Mama mi-a spus oricum că eram mai bine îngrijiți decât credea, eu când m-am desprins de tot grupul m-am dus direct în brațele tatălui meu. Chiar am o poveste impresionantă. Pe mine m-au înfiat în Ajun de Crăciun, însă abia de Paște am fost botezată', a spus Nicoleta Voicu, conform Fanatik.

Ei voiau, inițial, o altă fetiță, pe Lavinia, dar o înfiase altcineva. Când au revenit la leagănul de copii, tot la ei m-am dus. Așa că au decis: ‘Cum o fi, cum n-o fi, o luăm pe Nicoleta acasă!’, a povestit solista.

Citește și:„Am divorțat în același loc. Eram hotărât să nu mă mai căsătoresc'.Cum a început povestea de dragoste dintre Dan Chișu și Alina Chivulescu

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia:’Eu m-am cam enervat…’ / EXCLUSIV

Citește și: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au întâlnit în cimitir. Cum au reacționat cei doi foști iubiți:'Nu am fugit de ea, eu nu sunt un laș'

De ce Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu părinții adoptivi

Într-un interviu recent, solistă de muzică populară a mărturisit că nu mai poate lupta pentru dragostea celor care au adoptat-o în copilărie, susținând că ar fi denigrată și minimalizată.

„Eu m-am distanțat de mama biologică de la naștere și mie nu mi-a schimbat nimeni sentimentul ăsta de dragoste, picătura asta de suflet care mi-a mai rămas (…)

Când văd că și părinții ăștia adoptivi… (…) Eu de două luni nu mai știu nimic de nimeni din familia mea. (…) Nu mai pot să lupt.

Ce să câștig, dragostea unor părinți care ar fi trebuit să nu înceteze niciodată? (…) Nu mai pot să lupt cu rude care au jucat la două capete, sunt denigrată și minimalizată în ochii părinților mei’, a mărturisit Nicoleta Voicu, pentru Antena Stars.

Cântăreața susține că și comportamentul părinților ei adoptivi s-a schimbat radical, subliniind faptul că astfel de rupturi s-au mai produs și în trecut.

„Cam tot ce am eu de făcut pe lumea asta este să accept totul, să uit cuvântul nu, eu să nu spun nu niciodată și să accept tot ce își doresc cei din viața mea fără ca eu să am un cuvânt de zis. (…) Au mai fost episoade (…) Părinții mei nu mai sunt părinții mei, eu nu-i recunosc’, a adăugat artista.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter