Nu e de glumă! Mihaela Rădulescu prezintă ”Ferma” alături de un militar. Cine este Cristian Bozgan

Publicat pe

Noul sezon al reality-show-ului 'Ferma' se anunță unul plin de provocări. La o astfel de experiență, era nevoie de doi prezentatori cu mână de fier, cum sunt Mihaela Rădulescu și mult mai puțin cunoscutul Cristian Bozgan. Iată tot ce trebuie să știi despre partenerul Mihaelei, un om dintr-o bucată!

Cei 18 concurenți de la noul sezon 'Ferma' au parte de provocări nu doar când vine vorba de sarcinile pe care le vor avea de îndeplinit, ci și când vine vorba de interacțiunea cu prezentatorii emisiunii. Pentru că nu e de glumă cu ei! Mihaela Rădulescu este o femeie dintr-o bucată, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă nimeni nu știe cine este Cristian Bogzan, partenerul său.

Cine este Cristian Bozgan, alături de care Mihaela Rădulescu prezintă 'Ferma'

Într-adevăr, Cristian Bozgan a stat până acum departe de lumina reflectoarelor. Are o experiență militară extinsă, în varii sisteme din România și străinătate, și este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie. Cât despre concurenții de la 'Ferma', noul prezentator îi sigură că îl vor ține minte dacă nu își văd de treabă. Cristian doarme puțin, se trezește cu noaptea-n cap și speră să vadă la emisiune oameni muncitori și resposabili.

Mihaela Rădulescu Ferma

Cristian Bozgan prezintă 'Ferma' alături de Mihaela Rădulescu

Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura…sau pe mine!', a declarat Cristian Bozgan despre rolul său în 'Ferma'.

Foto: PR

Citește și:

Cine este și cum a ajuns celebră Christina Ich. Trecutul misterios al Angelinei Jolie de România

Cum arată fratele neştiut al Elenei Gheorghe. Participă la Exatlon România, sezonul 3

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter