Imagini de la nunta cuplului Eliza - Cosmin Natanticu, de la Asia Express. Ce rochie de mireasă a avut Eliza

Publicat pe

Eliza și Cosmin Natanticu, simpaticii concurenți de la Asia Express, fac o echipa foarte bună atât în cadrul celebrei emisiuni de la Antena 1, cât și în viața reală. Cei doi s-au căsătorit, acum trei ani, într-un cadru de poveste, iar naşi le-au fost Cătălina şi Mihai Bobonete. Iată cum a arătat Eliza Natanticu la marele eveniment, îmbrăcată în rochie de mireasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2018, Cosmin Natanticu, de profesie actor, se căsătorea cu iubita sa, care este de asemenea actriţă, dar şi cântăreaţă. Nunta a avut loc în Pădurile Regale din Corbeanca și a avut mulți invitați de seamă printre care Jojo şi Paul Ipate, actorii din Las Fierbinţi Costi Diţă şi Adrian Văncică, Nea Raţă de la Ferma Vedetelor, dar şi comedianţii Micutzu’, Cătălin Bordea şi Cătălin Neamţu.

Cum a arătat Eliza Natanticu la nuntă, îmbrăcată în rochie de mireasă

Așa cum era de așteptat, Eliza Natanticu impresiona atunci pe toată lumea. Ea a îmbrăcat o rochie de mireasă stil sirenă, care i-a pus în valoare formele corpului. Mai mult decât atât, aceasta a fost atentă și la cele mai mici detalii, astfel că s-a accesorizat cu cei mai fini cercei.

Cununia civilă, cât şi ceremonia religioasă au avut loc în aer liber, fiind acompaniați de muzică la harpă. Din imagini putem să vedem cum mirii au întreținut atmosfera alături de nași, iar toți invitații s-au distrat pe cinste.

Marele eveniment a avut loc într-un cort amplasat în natură alături de aproximativ 200 de invitaţi, cei doi fiind adepți ai lucurilor simple, dar cu bun gust.

Citește și: Eliza Natanticu, operată pentru un chist ovarian, fără voia ei

Citește și: Patrizia Paglieri despre soții Natanticu, după ce eliminarea de la Asia Express

Citește și: Ce medie a avut Bianca Drăgușanu la BAC

Eliza și Cosmin Natanticu își doresc copiii

Cea care a vorbit despre acest sensibil subiect a fost soția lui Cosmin Natanticu. Invitată în emisiunea „Cea mai tare din parcare’, la Antena Stars, Eliza a vorbit despre viața personală și a dezvăluit faptul că își doresc foarte mult să devină părinți, dar până în prezent, visul lor nu a devenit încă realitate. Din fericire, cele două vedete de la Asia Express nu au de gând să se lase bătuți așa ușor.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o maternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii.

Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag’, a declarat Eliza Natanticu, la Antena Stars.

Eliza a dezvăluit cu sinceritate că dorința cea mare a ei și a soțului e aceea de a avea un copil. Crede însă că se va întâmpla la momentul potrivit.

„Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună.’, a mai dezvăluit artista la TV.

Eliza și Cosmin, la un pas de despărțire

Eliza a vorbit, de curând, despre momentul în care au fost la un pas de despărțire. Cei doi au trăit clipe tensionate în relația lor, atunci când actorul a participat în cadrul unei competiții, dar s-a întors total schimbat.

Actrița mărturisește că au existat certuri, dar până la urmă au reușit să treacă peste toate problemele și acum sunt foarte fericiți.

„Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect.

Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze. A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta, a spus Eliza Natanticu, de la Asia Express.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter