O mai ții minte pe Andreea Grămoșteanu, de la Mondenii? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la doi ani după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Publicat pe

A devenit cunoscută datorită serialului Mondenii și ulterior a jucat în Atletico Textila, însă de ceva timp Andreea Grămoșteanu a dispărut din lumina reflectoarelor. Iată care este motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Grămoșteanu a cunoscut succesul datorită serialului Mondenii, însă de aproape doi ani s-a dedicat unui rol mult mai important, luând o pauză de la actorie. Probabil că unii dintre fanii actriței își amintesc că, în 2018, alături de soțul ei, a făcut reclamă la o firmă de saltele, iar celor mai mulți nu le-a scăpat un detaliu important – Andreea era însărcinată! Acesta este și motivul pentru care actrița a dispărut de doi ani din atenția publicului…

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Andreea Grămoșteanu și-a botezat fiul după numele lui Amza Pellea

Acum, fiul ei are 1 an și zece luni și un nume foarte frumos, Amza Petru, iar mama lui a povestit ce a inspirat-o în alegerea acestuia.

„Amza are aproape 2 ani, de fapt un an și 10 luni. Îl cheamă și Petru, dar am ales Amza și datorită lui Amza Pellea, dar și pentru că îmi plăcea de unde vine și ce înseamnă. Știi că e un cuvânt care vine din arabă, înseamnă <> și e tradus <>. Înainte era un nume mai rar, dar din cei mici am mai întâlnit de două-trei ori numele ăsta. Cred că e un val acum, s-a creat un trend', a povestit actrița pentru Libertatea.

O mai ții minte pe Andreea Grămoșteanu, de la Mondenii? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la doi ani după ce a dispărut din lumina reflectoarelorO mai ții minte pe Andreea Grămoșteanu, de la Mondenii? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la doi ani după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

E pregătită să revină pe scenă

Chiar dacă a luat o pauză destul de lungă, Andreea Grămoșteanu s-a bucurat pe deplin de aceste momente, nașterea băiețelului ei schimbându-i prioritățile. Actrița este pregătită să revină însă pe secna teatrului, cu atât mai mult cu cât, curând i se termină concediul de maternitate.

Citește și: Prima fotografie cu fetița Danei Rogoz. Lia Elena e frumoasă ca o păpușică: 'Nu pot descrie în cuvinte bucuria'

„Enorm de mult îmi e dor de teatru. Eu am fost cumva și într-un fel de semi-pauză că sunt în concediu de maternitate, dar am rămas să joc benevol spectacolele pe care le aveam, am vrut să le joc. După o pauză de doi ani de nelucrat nimic, eram oricum cu un dor enorm de scenă și acum cu atât mai mult', a povestit actrița pe canalul de YouTube al lui Marius Manole.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter