O mai ții minte pe Laura Andreșan? A născut în urmă cu un an și s-a schimbat radical! Cum arată acum partenera lui Grasu XXL

Publicat pe

Fosta bombă sexy Laura Andreșan s-a schimbat extrem de mult în ultima perioadă, mai ales de când a devenit și mamă, în urmă cu un an. Se concentrează pe acest rol și pe relația cu Grasu XXL, alături de care trăiește o poveste de dragoste de peste 10 ani. Iată cum arată acum!

Laura Andreșan s-a retras în urmă cu câțiva ani din lumea pestriță a showbizului și între timp viața i s-a schimbat la 180 de grade. A devenit mămică și se pare că acest rol o împlinește și o face extrem de fericită. Cel puțin, asta reiese din multitudinea de fotografii postate pe rețelele de socializare.

Citește și: Gina Pistol ar participa la Asia Express, ca și concurent, dar nu cu Smiley:„Este comod și nu s-ar aventura. Pe cine ai partener…'

Laura Andreșan s-a schimbat complet și pare că a lăsat de tot în urmă femeia care obișnuia să catalogheze bărbații după performanțele sexuale. Și-a găsit fericirea în brațele lui Grasu XXL, încă de acum 10 ani, iar împreună au o fetiță care urmează să împlinească în luna iunie 1 an.

A dus o sarcină grea, însă tot efortul a meritat pentru că fetița ei îi oferă momente unice, ce nu pot fi comparate cu nicio altă senzație. Laura le împărtășește fanilor puțin din bucuria ei, prin intermediul fotografiilor cu micuța. Acestea fac deliciul tuturor, iar comentariile pozitive sunt pe măsură.

Citește și: Trecutul amoros neștiut a ieșit la iveală!Lidia Buble urma să se mărite cu o vedetă de la „Survivor'! Care a fost motivul despărțirii

Laura Andreșan este psiholog

Pe lângă parteneră ideală și mamă devotată, Laura Andreșan este și psiholog. Își practică meseria cu pasiune, a renunțat de tot la ținutele sumare, iar acum poartă ochelari de vedere și susține conferințe pe teme de psihologie, notează click.ro.

Nu doar că nu mai apare deloc pe primele pagini ale ziarelor, dar Laura Andreșan s-a retras de tot din lumina reflectoarelor. Duce o viață simplă, care o satisface pe deplin.

Laura a precizat la un moment dat că psihologia i-a fost sprijin și a ajutat-o să treacă peste anumite perioade din viața ei: „Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!', a declarat ea.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Probleme în Paradis? Anda Adam a renunțat la verighetă!În urmă cu doar câteva luni, a declarat că-și mai dorește un copil!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter