O tânără de 16 ani, star pe TikTok, s-a sinucis! Siya avea mai mult de un milion de urmăritori și, aparent, niciun motiv să-și ia viața

Publicat pe

Siya, o tânără în vârstă de 16 ani din New Delhi, un adevărat star pe Tik Tok, s-a sinucis din cauze necunoscute, deși era unul dintre cei mai apreciați influenceri de pe TikTok!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

O veste tulburătoare i-a îndurerat pe fanii de pe TikTok ai tinerei de 16 ani ale cărei filmulețe deveniseră virale pe platforma de socializare. Adolescenta și-a luat viața fără să lase nicio explicație și fără măcar să dea de înțeles că traversează un episod depresiv!

Citește și: Dennis Quaid s-a căsătorit în secret! Cum arată soția cu 39 de ani mai tânără a actorului

Trebuie să fi fost ceva personal

În ultima vreme, rețeaua de socializare TikTok a devenit extrem de populară, în special în rândul puștilor, dar, din păcate, uneori presiunea pe care dorința de a performa tot mai bine și de a întruni aprecierile tuturor poate crea nu numai dezamăgiri, ci și victime.

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea: „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani”/ EXCLUSIV

Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care o tânără de doar 16 ani, Siya Kakkar, din New Delhi, s-a sinucis la doar 16 ani. Vestea a fost confirmată de managerul ei:

Trebuie să fie o problemă de natură personală… în privinaț muncii lucrurile mergeau bine. am schimbat câteva cuvinte cu ea, seara trecută, pentru un proiect, și părea în regulă. eu și compania mea Fame Experts manageriem o mulțime de artiști, iar Siya era un mare talent. Mă îndrept acum spre casa ei, în Preet Vihar', a comentat acesta.

O tânără de 16 ani, star pe TikTok, s-a sinucis! Siya avea mai mult de un milion de urmăritori și, aparent, niciun motiv să-și ia viațaO tânără de 16 ani, star pe TikTok, s-a sinucis! Siya avea mai mult de un milion de urmăritori și, aparent, niciun motiv să-și ia viața

Contrurile de socializare ale Siyei au fost luate cu asalt imediat de fanii ei, care și-au exprimat regretul pentru moartea tragică și prematură a tinerei vedete, al cărei gest inexplicabil e greu de înțeles. Artista avea mai mult de 100 de mii de urmăritori pe Instagram și peste 1,1 milioane de fani pe TikTok, iar ultimele ei filmulețe au fost postate cu doar șase zile înainte de tragicul eveniment.

Vestea a fost cu atât mai șocantă cu cât, recent, actorul de la Bollywood Sushant Singh Rajput (34) a fost găsit mort în casă, iar bănuielile poliției mergeau tot spre sinucidere, deoarece acesta se trata de depresie.

Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter