„O cunosc pe acea doamnă”. Oana Mizil, reacție după ce Marian Vanghelie a fost surprins cu altă femeie. Ce spune despre o posibilă împăcare

Publicat pe

Oana Mizil, reacție după ce Marian Vanghelie a fost surprins cu altă femeie. Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit în urmă cu câteva luni, după 11 ani de relație. În luna noiembrie, anul trecut, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, Oana Mizil a vorbit despre relația cu tatăl fiicei sale și nu a exclus posibilitatea unei împăcări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Mizil, reacție după ce Marian Vanghelie a fost surprins cu altă femeie. Oana Mizil și Marian Vanghelie o fiică împreună, Maria, iar în urmă cu câteva luni au decis să meargă pe drumuri separate. Afacerista a declarat că este mult mai liniștită după despărțirea de politician. Cu toate astea, nu exclude, ca în timp, să formeze din nou un cuplu cu Marian Vanghelie.

„O cunosc pe acea doamnă'. Oana Mizil, reacție după ce Marian Vanghelie a fost surprins cu altă femeie. Ce spune despre o posibilă împăcare„O cunosc pe acea doamnă'. Oana Mizil, reacție după ce Marian Vanghelie a fost surprins cu altă femeie. Ce spune despre o posibilă împăcare

Neînțelegerile și tensiunile i-au determinat pe cei doi să pună capăt unei relații de 11 ani. Oana Mizil și Marian Vanghelie și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii presei. Recent, afacerista a mărturisit că se înțelege foarte bine cu Marian Vanghelie și comunică mai des.

Citește și:Oana Mizil confirmă despărțirea de Marian Vanghelie, după 11 ani: „E o perioadă grea a vieții lui”

Citește și:Cine este Andrei Coman, noul actor din serialul Lia de la Antena 1. Este creator de bijuterii

Citește și:„Ești un produs ieftin în showbiz, o glumă din punct de vedere muzical'. Fiul Corneliei Catanga, atac dur către Nicole Cherry. Ce l-a făcut să răbufnească

Oana Mizil, reacție după ce Marian Vanghelie a fost surprins cu altă femeie

Oana Mizil, 45 de ani și Marian Vanghelie, 54 de ani, au format un cuplu vreme de 11 ani. Anul trecut, în luna noiembrie, cei doi au anunțat că s-au despărțit. În ultima perioada, neînțelegerile și tensiunile au intervenit în relația lor, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, Oana Mizil a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale. Conform acesteia, cei doi se înțeleg mai bine și nu exclude posibilitatea unei împăcări pe viitor.

Suntem bine, și eu și fetița. Tot timpul vorbesc cu Marian la telefon despre fetiță. Vorbim mai des decât înainte și ne înțelegem mai bine. Nu știu dacă o să ne mai împăcăm, asta doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi. Eu sunt bine așa cum sunt. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță, de câteva zile. Am fost cu fata, în Italia, am fost puțin și la schi. Ne este bine așa. În orice caz, suntem mult mai liniștite', a declarat Oana Mizil pentru click.ro.

Marian Vanghelie, surprins în compania unei femei misterioase

În urmă cu câteva zile, fostul primar al Sectorului 5 a fost surprins în companie unei femei misterioase. Marian Vanghelie s-a întâlnit cu o femeie într-un restaurant din Capitală.

Ulterior, după ce imaginile au devenit publice, Oana Mizil a reacționat și a declarat că o cunoaște pe femeia de afaceri cu care fostul ei partener s-a întâlnit. „Despre acele imagini care au apărut cu Marian pot să spun că o cunosc pe acea doamnă. Au avut doar o întâlnire de lucru, nu este problemă'.

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după 11 ani de relație

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după 11 ani de relație. La scurt timp după separare, afacerista a vorbit despre momentele grele prin care trecere. Vedeta a izbucnit în lacrimi, declarând că speră ca despărțirea dintre ea și politician să nu fie definitivă.

Suntem într-o perioadă…Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece.E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun.Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie', a mărturisit Oana Mizil, potrivit Wowbiz.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter