Oana Radu a fost cerută în căsătorie: "Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită". Cum arată inelul de logodnă

Publicat pe

Oana Radu a fost cerută în căsătorie, la jumătate de an de la moartea iubitului. Artista este extrem de fericită și le-a împărtășit vestea fanilor pe Instagram.

Oana Radu a fost cerută în căsătorie: "Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită". Cum arată inelul de logodnăOana Radu a fost cerută în căsătorie: "Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită". Cum arată inelul de logodnă

După perioada extrem de grea prin care a trecut, după moartea teribilă a iubitului, se pare că soarele a răsărit și pe strada Oanei Radu. Artista este în al nouălea cer și aproape cu lacrimi în ochi de emoție a împărtășit fanilor vestea ce mare: a fost cerută în căsătorie.

Oana Radu a postat mai multe Instastory-uri pentru a povesti cum s-a petrecut totul. A început prin a reaminti de inelul pe care l-a postat în luna ianuarie, despre care a spus că și l-ar dori să îl primească în momentul în care ar fi cerută în căsătorie. Apoi, a arătat același inel pe deget. A ținut să menționeze că nu și -a achiziționat singură, ci că l-a primit de la Cătălin. iubitul ei. Nu a lăsat nicio urmă de îndoială și a spus că a fost cerută în căsătorie și că a acceptat, potrivit spynews.ro.

Citește și: Oana Radu își revine după moartea iubitului.Mesajul emoționant pentru noul partener: „Mi-a schimbat de două ori viața!”

Oana Radu: „Aș fi fost fericită și dacă mă cerea în căsătorie cu inelul de la pufuleți cu surprize”

”Dragilor, vreau să vă spun ceva, dar nu ştiu cum să încep. Mai ţineţi minte că am postat eu un inel pe care mi-l doream foarte mult? Atunci vă spuneam că dacă vreodată voi fi cerută în căsătorie, cu inelul ăla voi fi cerută. Şi story-ul acesta nu este degeaba că uitaţi-vă ce am pe deget. Și dacă acum vă întrebaţi cum de am acest inel pe deget, nu mi l-am cumpărat singură. Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred caă spun asta, cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am zis da.

Și da sunt fericită. Și știu că o să mai apară o mulțime de cârcotași, care o sa mă întrebe ‘dacă inelul nu era plin de diamante mai erai fericită?’. Răspunsul este da, mai eram fericită și sunt foarte fericită alături de el. Am fost foarte fericită și am simțit nevoia să știe foarte multă lume că sunt fericită. Nu știu dacă o considerați greșeală sau nu. Aș fi fost fericită și dacă mă cerea în căsătorie cu inelul de la pufuleți cu surprize. El nu crede”, a spus Oana Radu pe Instagram.

Citește și: Oana Radu aruncă bomba. Ce spune despre iubitul mort.„Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel'

Oana Radu a trecut prin clipe îngrozitoare în momentul în care și-a pierdut partenerul într-un regretabil incident. La momentul actual, însă, vedeta pare că și-a găsit liniștea, în sfârșit, în brațele antrenorului ei de fitness, Cătălin. Acesta i-a fost mereu aproape în clipele cele mai grele, iar Oana Radu a spus în repetate rânduri cât de fericită și împlinită se simte alături de el.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Oana Radu a ironizat-o pe Bianca Rus la Bravo, ai stil! Celebrities! Comentariile artistei au stârnit hohote de râs în platou

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter