Oana Roman spune adevărul despre relația cu Pepe. Ce legătură există, de fapt, între cei doi

Publicat pe

După ce au petrecut sărbătorile împreună și s-a speculat că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie, Oana Roman a spus care este, adevărul, în privința relației sale cu Pepe, care durează de ani de zile.

Legătura dintre Oana Roman și Pepe este binecunoscută de ani de zile, încă de pe vremea când artistul și Oana Zăvoranu formau un cuplu. De-a lungul anilor, indiferent de schimbările pe plan personal prin care au trecut cei doi, relația lor a rămas aceeași.

Recent însă, după ce atât Pepe, cât și Oana Roman s-au despărțit de partenerii lor de viață, au apărut unele speculații că între ei ar exista mai mult decât o relație de prietenie… Asta cu atât mai mult cu cât cei doi au petrecut sărbătorile împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman spune adevărul despre relația cu Pepe. Ce legătură există, de fapt, între cei doiOana Roman spune adevărul despre relația cu Pepe. Ce legătură există, de fapt, între cei doi

Oana Roman și Pepe, împreună de Crăciun

De Crăciun, Oana Roman și Pepe au petrecut împreună, paradoxal, ambii fiind în pragul divorțului, ceea ce a creat suspiciuni cu privire la relația lor actuală.

Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut, m-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie, de sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia.

Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun. Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat, am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat.

Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu', a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Oana Roman, despre căsniciile eșuate ale lui Pepe: „Nu mai locuiau împreună când Raluca a plecat la munte”

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă”. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show! A început sezonul alături de Paula Chirilă

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o. Ce s-a întâmplat înainte de scandal

„Pepe este fratele meu”

Nu este pentru prima oară când cei doi vorbesc despre relația lor de prietenie, care, acum, când se află amândoi în prag de divorț, s-a sudat și mai mult. Oana a mărturisit că artistul este familie pentru ea și îl consideră ca pe un frate.

„El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată.

Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

În ceea ce privește apropiatul divorț al artistului, Oana Roman i-a fost permanent aproape artistului, luându-i apărarea cu fiecare ocazie.

'Cred că a fost prea permisiv. Și cred că a arătat că este capabil să ofere absolut orice total necondiționat și atunci când oamenii văd asta, au senzația că pot să-și permită orice. El trăiește pentru familia lui, pentru copiii lui și cât a fost în casă cu Raluca, a trăit pentru ea' , a afirmat Oana Roman.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter