Octavian Strunilă, despre momentul în care a lovit-o pe Doinița Oancea, la filmări: "Am văzut cum îi curge sânge..."

Publicat pe

Octavian Strunilă este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. Pe lângă faptul că a jucat de multe ori alături de Doinița Oancea, artistul a legat și o frumoasă relație de prietenie cu aceasta. În cadrul unui podcast, a dezvăluit că a lovit-o la filmări pe colega lui. Iată cum a decurs întreg momentul.

CITEȘTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Deși a dispărut de mai bine de trei ani din atenția publicului, cu siguranță ne putem aduce aminte de rolurile jucate de Octavian Strunilă în telenovelele românești. A jucat alături de mulți actori cunoscuți, cu care a și legat prietenii de-a lungul timpului. Una dintre ei este chiar Doinița Oancea.

Octavian Strunilă, despre momentul în care a lovit-o pe Doinița Oancea, la filmări: "Am văzut cum îi curge sânge..."Octavian Strunilă, despre momentul în care a lovit-o pe Doinița Oancea, la filmări: "Am văzut cum îi curge sânge..."

De curând, aristul a povestit la un podcast cum a lovit-o pe colega lui, în timp ce repetau o scenă. Lovitura a fost atât de puternică, încât actriței i-a tâșnit sângele. Iată cum a decurs, de fapt, întreg momentul, dar și ce a spus Doinița despre asta.

Citește și: Octavian Strunilă are probleme în Madagascar.

Citește și: Interviu EXCLUSIV cu Octavian Strunilă, în VIVA! de august, înainte să plece la filmări în Madagascar

Citește și: Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic’

Citește și: Anamaria Prodan va scrie o carte despre divorțul de Laurențiu Reghecampf:„O să pun toate dovezile’

Octavian Strunilă, despre momentul în care a lovit-o pe Doinița Oancea

A cunoscut succesul după ce a început să joace în serialul Inimă de țigan, difuzat pe Pro TV. A legat multe prietenii cu mai mulți artiști, iar una dintre persoanele cu care se înțelege foarte bine este Doinița Oancea.

Actrița o interpreta pe Minodora Potcovaru, în serial, și era soția actorului. Pentru că erau nevoiți să filmeze o scenă violentă, în care femeia era lovită, totul trebuia să pară cât mai real. Octavian a spus că a lovit-o atât de tare pe colega lui, încât vedea cum a început să îi curgă sânge imediat pe dinți.

Totodată, Strunilă chiar speră că Doinița l-a iertat după acel episod.

„Doinița a fost soția mea vreo 600 de episoade, era Minodora Potocovaru. I-am dat la un moment dat o palmă și am văzut cum îi curge sânge pe dinți!  Așa mi-a zis Iura. Trebuie să-i dai pe bune, nu merge așa! Cred că m-a iertat!'', a povestit actorul.

Ce s-a întâmplat cu Octavia Strunilă după ce a jucat în telenovele

După ce a ajuns să câștige bine din actorie, Octavian Strunilă s-a confruntat cu declinul. Actorul spune că viața lui s-a schimbat complet după terminarea filmărilor și a ajuns să aibă probleme serioase cu banii.

La vremea respectivă, se scria că artistul urmează să fie dat afară din casă și că nu își mai poate plăti ratele.

Telenovelele mi-au schimbat viața în bine, apoi în rău. După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap! Să vedeți cum s-a schimbat viața mea! Mie nu-mi ajungeam banii de joi până joia viitoare, deși luam cinci salarii de ale lui maică-mea. Cheltuiala era numai pe mese, mare noroc că nu s-au prins drogurile de mine.

Am pus ipotecă de gradul doi pe apartament la un moment dat, s-a tot adunat așa. Aveam un apartament cu două camere. A venit criza din 2009, s-au dus toate în jos, m-am trezit cu două camere în Vitan la o rată de 1200 de euro. M-am mutat la casă! Se auzea la radio că Strunilă e dat afară din casă!', a declarat actorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter