Oreste pleacă din țară: "Mă gândesc acum, la aproape 50 de ani, să mă retrag definitiv"

Publicat pe

La 46 de ani, Oreste a luat o decizie la care nu se aștepta nimeni – pleacă din țară definitiv. Dezamăgit de clasa politică actuală și de situația din România, jurnalistul și-a propus ca împlinirea a jumătate de secol să nu-l mai găsească aici…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oreste Scarlat Teodorescu, jurnalist extrem de vocal și devenit celebru acum mai bine de 20 de ani, a anunțat recent că pleacă din țară. El este gata să renunțe la notorietate și să o ia de la capăt într-un loc nou, la aproape 50 de ani. Dezamăgit de clasa politică românească, plină de „mediocri, ticăloși și trădători', jurnalistul a anunțat pe pagina sa de Facebook, prin intermediul unui mesaj amar, că vârsta de 50 de ani nu îl va mai prinde în România.

Oreste pleacă din țară: "Mă gândesc acum, la aproape 50 de ani, să mă retrag definitiv"Oreste pleacă din țară: "Mă gândesc acum, la aproape 50 de ani, să mă retrag definitiv"

Oreste pleacă din țară definitiv

Recent, jurnalistul și omul de televiziune Oreste le-a dat fanilor săi o veste neașteptată – pleacă din țară!

În mesajul trist, publicat chiar pe pagina personală de Facebook, jurnalistul se declară dezamăgit de sistemul românesc, care a alungat oamenii valoroși din țară și „s-a umplut până la refuz cu mediocrii, ticăloși și trădători'. El declară însă că declară că nu și-a pierdut speranța că, până la urmă, „oamenii frumoși și liberi vor triumfa', dar este sigur acele timpuri nu-l vor mai găsi în România…

Citește și: Oreste, replici acide la adresa lui Columbeanu: „El săracul se îneacă și în chiuvetă'

Citește și: Oreste Teodorescu, cercetat penal după ce a fost prins drogat la volan. Primele declarații: „Am predat permisul”

Citește și: Cristina Cioran, despre nunta cu tatăl fiicei sale: „Mă cere de nevastă în fiecare zi'. Cum se înțelege actrița cu fiul lui Alex / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, în scandalul divorțului: „Povestea se repetă'

Decizia de a emigra a fost luată deja. „Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în țara mea', mărturisește Oreste, care va împlini 50 de ani pe 14 iulie 2025, de Ziua Franței. „Voi închide definitiv cercul aspirațiilor mele naive în 2024', mai spune el.

Cu o carieră prodigioasă în televiziune, Oreste a realizat și prezentat, începând cu 1997: „Parodii a la Oreste” în cadrul emisiunii „Dimineața Devreme cu Teo și Mircea” (Antena 1); „Vremea este cu Oreste” în cadrul Observatorului de la orele 19.00 și 22.00 (Antena 1); „Noaptea Târziu”, alături de Mircea Badea; „Dialoguri cu Oreste” (Realitatea Tv); „Monologuri cu Oreste” (Realitatea Tv); „Protv Magazin” (Pro Tv); „Noaptea Devreme”, alături de Mircea Badea (Prima Tv); „Mircea vs Oreste Show” (Prima Tv), Codul lui Oreste (Antena 2), iar în ultima perioadă a fost invitat permanent la emisiunea „Jocuri de putere', de pe Realitatea TV.

Mesajul lui Oreste

Oreste a anunțat că pleacă din țară în stilul caracteristic, explicându-și decizia de a emigra fără să se ferească de cuvinte și anunțând că aniversarea a 50 de ani nu îl va mai prinde în România.

„Am un singur mare regret legat de țara mea. Sistemul românesc și-a alungat toate resursele intelectuale, artistice, politice și s-a umplut până la refuz cu mediocri, ticăloși și trădători. Speranța mea, că se poate reconstrui, din pepiniera societății civile, o clasă politică decentă, cu viziuni coerente și consistente, s-a născut în 1994 și m-a călăuzit până în 2021. Apoi, am înțeles că nu se poate. Am plâns și, oricât de dureros este, mă gândesc acum, la aproape 50 de ani, să mă retrag definitiv de pe aceste minunate meleaguri, blestemate de a fi jefuite de factorul intern. Voi închide definitiv cercul aspirațiilor mele naive în 2024. Ziua în care voi schimba prefixul nu mă va găsi în țara mea. Dar flacăra speranței va continua și până la urmă va arde din temelii spurcăciunea din sistem, iar oamenii frumoși și liberi vor triumfa! Păcat că fără mine! Dumnezeu să ne ajute și să ne ierte pe toți!', a scris Oreste pe Facebook.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter