Pavel Bartoș a fost rănit la Revoluție: "Mergeam la cinema. De sperietură, în loc să mă duc la spital..."

Publicat pe

Pavel Bartoș a dezvăluit că și el a fost rănit la Revoluție și a povestit în podcastul lui Bobonete cum s-a întâmplat totul. Amuzat acum de situație, Pavel Bartoș spune că odată ajuns acasă, în acea zi memorabilă, mama lui l-a bătut și ea, de spaimă că ar fi putut păți ceva mai rău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, Pavel Bartoș a povestit ce s-a întâmplat imediat după moartea lui Nicolae Ceaușescu. Se afla la film atunci când a auzit că liderul comunist a fost împușcat. În mica revoltă izbucnită și în mulțimea de militari și milițieni, actorul a fost rănit.

Pavel Bartoș a fost rănit la Revoluție: "Mergeam la cinema. De sperietură, în loc să mă duc la spital..."Pavel Bartoș a fost rănit la Revoluție: "Mergeam la cinema. De sperietură, în loc să mă duc la spital..."

Cum a trăit Pavel Bartoș Revoluția, pe pielea lui

Pavel Bartoș a povestit cum a ajuns să fie rănit, din greșeală, de un steag, după moartea lui Nicolae Ceaușescu.

„Eu mă duceam la film, aveam bilet de la ora 2, atunci găseai bilete și era mai ieftin. Și e un platou mare la Miercurea Ciuc și noi auziserăm deja dinainte de seara trecută, ascultam Europa Liberă sub plapumă. Era un sentiment așa ca se întâmpla ceva.

Blocul nostru era mai deosebit. Am primit apartamentul ăla pentru că mama era erou al muncii socialiste, de asta am primit apartament. Blocul era plin de armată și miliție și am văzut agitație, dar nu înțelegeam.

Ei aveau cablu ca să prindă afară nemții și toate cele, prindeau totul cu un an de zile mai devreme. Mă uitam și eu pe geam la reclame la ei. Îmi era frică să rașchetez cu cuțitul, numai să nu le pierd semnalul și mă legam așa cu un fir subțire', a început să povestească Pavel Bartoș, în podcastul lui Mihai Bobonete. 

Citește și: Meghan Markle ar fi fost amenințată cu moartea. Dezvălurile cutremurătoare făcute de soția lui Harry:„Cineva trebuie să o ucidă’

Citește și: Theo Rose a dezvăluit sexul copilului, într-un mod inedit.Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Fiul ei, Alin Pascal, i-a dăruit încă un nepot:„Botezul va fi…’ / EXCLUSIV

Pavel Bartoș a mai fost bătut și de mama sa, după ce că era rănit

Ajuns acasă cu o batistă pusă pe rană, Pavel Bartoș a mărturisit, râzând, că mama lui l-a bătut atunci când l-a văzut în starea în care era.

„Mă duceam spre cinema, m-am dus mai devreme, era 11-12. Am văzut un trabant pe platou, acolo unde era miliție tot timpul. A venit cu steagul tricolor, spunea: nu mai e, nu mai e! Ziceau că Ceaușescu nu mai e. Ieșeau oamenii din blocuri.

Au intrat acolo la Prefectură, au spart geamurile. Au început să arunce cu tot felul de lucruri spre geam. Au aruncat cu cartea aia mare despre Ceaușescu și familia lui.

Un fel de Letopisețul de argint al Țării Românești. Eu eram uimit de calitatea hârtiei. Nu-mi venea să cred ce culori erau! Am deschis cartea aia și am zis s-o iau ca să văd și eu mai bine și când m-am ridicat, mi-a dat unul un steag în gură. M-am ridicat în momentul nepotrivit.

Mi-a țâșnit sângele, am verificat dacă mai am toți dinții. De sperietură, în loc să mă duc la spital, mi-a dat cineva o batistă și m-am dus acasă. Mi-a dat mama o bătută.

Cred că de frică. Înainte, părinții te băteau de frică. Noi, părinții, ne facem în permanență griji pentru copii, ne dorim să nu pățească ceva', a mai spus Pavel Bartoș. 

„Băi, deci tu ai fost chiar revoluționar, meritai să fii premiat', s-a amuzat Mihai Bobonete.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter