Petrică Mîțu Stoian suferea de o boală gravă încă din 2019. Sora artistului: "A trecut bine peste operație"

Publicat pe

Care este boala de care Petrică Mîțu Stoian suferea încă din 2019. În ultimele zile au ieșit la suprafață din ce în ce mai multe detalii cu privire la problemele de sănătate cu care artistul se confrunta. Sora lui, Maria Tarchila, a dezvăluit că interpretul de muzică populară ar fi avut o tumoare canceroasă pe rinichiul drept. Acesta a fost operat și a făcut chiar și chimioterapie. Cu toate acestea, Petrică Mîțu Stoian a ținut secret acest detaliu din viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară. Acesta s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie, după ce a fost internat la o clinică din Reșița pentru un tratament post-covid. De atunci, tot apar din ce în ce mai multe detalii cu privire la problemele de sănătate cu care artistul se confrunta. Se pare că acesta a fost victima cancerului, fiind operat în 2019 la rinichiul drept. Ba mai mult, el a făcut și chimioterapie pentru a scăpa de boala nemiloasă.

Sora lui, Maria Tarchila a oferit informații cu privire la acest subiect în cadrul unui interviu. Aceasta a menționat faptul că de mult timp acesta nu ar mai fi mers la oncologie.

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican:„S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea' Cum se apăra artista

Citește și: Ce scrie pe certificatul de deces al lui Petrică Mîțu Stoian:„A murit din cauza…

Citește și: Cine este noua iubită a lui Lino Golden.Primele imagini cu cei doi

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare:„Luptăm mai mult ca niciodată'

Care este boala de care Petrică Mîțu Stoian suferea încă din 2019

Se pare că Petrică Mîțu Stoian a suferit în 2019 de cancer la unul dintre rinichi. Acesta nu a vorbit niciodată despre acest subiect delicat din viața lui și doar membrii familiei au știut prin ce chinuri trece. Sora acestuia a vorbit despre cum a trecut interpretul peste acest obstacol din viața lui.

„Au trecut doi ani, nu mai avea nimic, a trecut bine peste operație, după ce i-au scos rinichiul drept. Cu asta nu a avut nicio treabă, totul e de la clinica aia (din județul Caraș-Severin, unde artistul a mers pentru a face un tratament în camera hiperbară, după ce a aflat că avusese COVID-19 – n.r.)', a declarat pentru Gândul Maria Tărchilă.

Petrică Mîțu Stoian a făcut chimioterapie

După ce a fost operat la rinichiul drept, Petrică Mîțu Stoian a făcut chimioterapie pentru a se pune pe picioare. Când a terminat ședințele, analizele acestuia au ieșit bune, motiv pentru care nu a mai fost la oncologie.

'După operația de rinichi, a făcut și chimioterapie, normal, că așa se face, dacă se consideră că este cancerigen. După, au ieșit toate analizele bune, nu a mai avut nicio treabă cu oncologia', a declarat, pentru Gândul, Maria Tărchilă.

S-a operat în mai 2019

Un apropiat de-al interpretului a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Acesta a menționat că Petrică Mîțu Stoian s-a operat de cancer în mai 2019, iar de atunci toate analizele i-au ieșit bine.

„A avut un cancer, la rinichiul drept, i l-au scos pe data de 28 mai 2019. De atunci, a făcut tratament, a făcut și chimioterapie, și nu a mai avut nicio problemă. Din acest motiv, a mers să facă un CT (Computer Tomograf – n.r.) acum două săptămâni. Urma ca după acest CT, dacă ar fi fost ceva suspect, să mergem iar la Fundeni, să facem din nou tratament. Dar după CT, nu a ieșit nimic suspect din punct de vedere tumoral. Acesta este adevărul', a spus un apropiat de-al interpretului pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter