Petrișor, dansatorul Andreei Bălan, are COVID-19! Ce a făcut artista după ce a intrat în contact cu el

Publicat pe

Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și, din păcate, artista a intrat în contact cu el. La scurt timp, dansatorul a fost tranportat la spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrișor, dansatorul Andreei Bălan și partenerul ei de scenă de ani de zile, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și, din nefericire, artista se afla alături de el când a început să se simtă rău.

Dat fiind că se apropie Sărbătorile, televiziunile din România au început deja de ceva timp înregistrările pentru Crăciun și Revelion, iar acest lucru a adus împreună o mulțime de artiști. Din păcate, Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan, se numără printre artiștii care s-au infectat cu COVID-19, acesta fiind depistat în urma testului de coronavirus la care au fost supuți toți înainte de filmări.

Petrișor, dansatorul Andreei Bălan, depistat cu COVID-19 înainte de filmări

În timpul filmărilor pentru Revelionul 2021, prezentat Dan Negru, de la Antena 1, care au avut loc săptămâna trecută, o mulțime de artiști autohtoni s-au întâlnit, iar veștile nu au fost bune pentru toată lumea… Petrișor, dansatorul Andreei Bălan, a fost depistat, din păcate, cu COVID-19. De altfel, Petrișor nu este singura vedetă aflată în această situație… După ce au făcut turul televiziunilor pentru filmările de Revelion, unde nu a putut fi respectată, evident, în totalitate distanțarea socială, și Nicu Paleru, Steliana Sima și Maria Ghinea și Marian Haiducu au fost confirmați cu noul coronavirus.

Petrișor a fost depistat pozitiv după testarea rapidă la care au fost supuși atât artiștii, cât și publicul spectator înainte de intrarea la filmări.

„Rezultatul iese pe loc și are acuratețe 90%. Au fost depistate pozitiv mai multe persoane din public, vreo 4-5. Surpriza a fost la Petrișor care a ieșit și el pozitiv, iar Andreea a fost nevoită să-și susțină momentul singură. A fost trimis la spital', au declarat surse din preajma artiștilor participanți la Revelionul 2021 de la Antena1, pentru Impact.ro.

Petrișor, dansatorul Andreei Bălan, are COVID-19! Ce a făcut artista după ce a intrat în contact cu elPetrișor, dansatorul Andreei Bălan, are COVID-19! Ce a făcut artista după ce a intrat în contact cu el

Andreea Bălan și Petrișor Ruge, un cuplu doar pe scenă

Andreea Bălan și Petrișor Ruge sunt parteneri din anul 2008, de când au câștigat împreună Dansez pentru tine, surclasând perechile Smiley – Adriela şi Laura – Bogdan. De atunci, cei doi au colaborat pe plan profesional, Petrișor devenind partenerul Andreei în concerte.

De altfel, cei doi au făcut o figură frumoasă și în Mexic, unde au câștigat pentru românia medalia de argint la Campionatul Mondial de Dans. De-a lungul timpului, s-a zvonit de multe ori că cei ar forma un cuplu și în afara scenei, dar chimia lor de pe scenă nu s-a translatat și în viața reală, pe Andrea și Petrișor legându-i doar o frumoasă prietenie.

„Cu „Plâng de dor' am eu amintiri. Că mie mi-a plăcut Andreea Bălan. Când a apărut piesa eram în liceu şi am făcut o coregrafie cu nişte colegi, la Balul Bobocilor. Îmi plăcea cum cântai. Pai normal că îmi plăcea de tine. Dar nu cum vă gândiţi voi. Îmi plăcea cum cântai, cum dansai. Recunosc că nu m-am gândit niciodată cum face Andreea Bălan dragoste. (…) Noi de la bun început eram puşi pe fapte mari să ajungem cât mai departe. Niciodată nu m-am gândit să mă îndrăgostesc', a declarat Petrişor.

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui: „Au fost grețuri și dureri de spate”/ EXCLUSIV

Citește și: Soprana Felicia Filip, poveste dramatică de viață: „Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!”

Citește și: Cum arată Kevin din Singur Acasă, la 40 de ani! Actorul Macaulay Culkin e de nerecunoscut după ani de abuzuri…

Citește și: Emily Burghelea are COVID-19! Cum se simte: „Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter