Cum arată Kevin din Singur Acasă, la 40 de ani! Actorul Macaulay Culkin e de nerecunoscut după ani de abuzuri...

Publicat pe

Se apropie Sărbătorile și Kevin din Singur acasă va face din nou deliciul publicului cu aventurile sale. Macaulay Culkin, actorul care îl interpretează nu mai seamănă însă deloc cu presonajul care l-a făcut faimos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kevin din Singur acasă este, cu siguranță, cel mai cunoscut personaj dintr-un sitcom cu copii, faima care îl precede făcând din Macaulay Culkin un star, deși actorul nu s-a mai remarcat în cinematografie în perioada adultă.

Chiar și la 40 de ani actorul este mai degrabă cunoscut pe numele care l-a consacrat – Kevin din Singur acasă – și care i-a adus notorietate, dar și mulți bani. Din păcate, viața lui ulterioară a fost dezamăgitoare multă vreme…

A fost supranumit copilul-minune al cinematografiei americane, după ce a cunoscut celebritatea la numai 10 ani. După apariția în „Singur acasă' și în videoclipul „Black or White' al lui Michael Jackson totul părea să indice ca va urma o ascensiune de neoprit. Cu toate acestea, el a intrat într-un con de umbră din punct de vedere al carierei, însă a rămas în lumina reflectoarelor, din cauza aparițiilor șocante. Multă vreme, Macaulay Culkin a fost, pur și simplu, de nerecunoscut!

Kevin din Singur acasă, un copil-minune, dar un adult cu probleme

Puștiul simpatic a devenit un tânăr ce greu putea fi recunoscut pe stradă, dependent de droguri și alcool. Mai mult, la un moment dat a fost chiar arestat în Oklahoma pentru deținerea de substanțe interzise. A scăpat de închisoare, însă s-a ales cu o condamnare de un cu suspendare.

Deși, în 2015 locuia într-un apartament de 2 milioane de dolari, Culkin avea un aspect atât de neîngrijit, încât arăta aproape ca un boschetar, cu lațe slinoase și haine de la second hand! În plus, actorul avea și un anturaj total nepotrivit, printre prietenii săi numărându-se Adam Green, membru al trupei punk Moldy Peaches, con­sumator fidel de ketamină. Fiind „încurajat' de un asemenea anturaj, nu e de mirare că s-a speculat că actorul e pe moarte, cu atât mai mult cu cât sursele suțineau că acesta consuma droguri de 4.000 de dolari pe lună!

Luând în calcul aspectul neîngrijit, chipul palid, nebărbierit și privirea pierdută, mulți au crezut că nu își va reveni și că va avea parte chiar de un destin tragic. În plus, despărțirea de Mila Kunis după o relație de 8 ani, nu a fost prea de ajutor în recuperarea starului.

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020: „Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri”/ EXCLUSIV

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor

Citește și: Cum se simte Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, după o săptămână în spital: „A mai fost internat din cauza problemelor la plămâni”

O nouă viață pentru Macaulay Culkin

Acum, la 39 de ani, Macaulay Culkin, aka Kevin din Singur acasă, este din nou recunoscut în poze de către fanii săi. Carismaticul actor încă joacă în filme, dar, dat fiind că nu a mai cunoscut niciodată același grad de succes, nu aceasta este principala sa ocupație. Macaulay a lansat, în 2018, un site de comedie, Bunny Ears, unde parodiază alte site-uri celebre.

Acum doi ani, actorul le-a transmis o provocare fanilor săi, care au fost rugați să-i aleagă noul nume, promițându-le că și-l va schimba. La începutul anului 2019, pe baza voturilor primite, actorul și-a schimbat numele, iar acum se numește… Macaulay Macaulay Culkin Culkin! Deși, cu siguranță, numele său va rămâne, pentru totdeauna, Kevin din Singur acasă.

În ceea ce privește viața sentimentală, Macaulay nu mai este… singur acasă, actorul fiind de aproape trei ani într-o relație cu actrița și fotomodelul Brenda Song, căreia i-a promis că-i va face mulți copii frumoși. Nu e exclus, așadar, ca seria „Singur acasă' să aibă și o urmare în care va juca viitoarea familie a lui Culkin!

Foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter