Alain Delon, la 85 de ani. După operația la inimă și accidentul vascular, este pregătit pentru orice: "Nu vreau să am în preajmă un preot"

Publicat pe

Alain Delon a împlinit recent 85 de ani, iar actorul care s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate este pregătit pentru orice! A lăsat instrucțiuni clare cu privire la ceea ce vrea să se întâmple după moartea lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alain Delon s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate în ultimii trei ani, astfel că, ajuns la 85 de ani, este pregătit pentru ceea ce urmează. A spus în repetate rânduri că va părăsi lumea fără urme de regrete.

Totuși, nu vrea să lase totul în voia sorții, iar după operația de inimă din 2017 a precizat că este în favoarea morţii asistate, autorizată în Elveţia, țara în care stă de nu mai puțin de 42 de ani. Mai mult, el ar fi sugerat chiar că ar fi făcut și câteva demersuri în acest sens.

Alain Delon: „Am organizat tot ceea ce se va întâmpla în ziua în care voi pleca”

„Sunt pe deplin pentru. Deja am organizat împreună cu avocaţii mei practic tot ceea ce se va întâmpla în ziua în care voi pleca. Mai ales că nu vreau să am în preajmă un preot, a povestit actorul, potrivit Adevărul.

Mai mult, legendarul actor a precizat clar că dorește să aibă parte de o îmnormântare simplă, fără omagii naționale.

„Un erou trebuie să ştie să moară. Îmi plăcea să mor, căci este un punct final. Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz nu la fel ca pe Aznavour şi Hallyday, a povestit el pentru Le Monde cu ceva timp în urmă.

Pe parcursul vieții sale, Alain Delon și-a câștigat faima de Don Juan. Fiind un bărbat frumos, el a atras mai multe femei de-a lungul timpului. A fost căsătorit de două ori, cu Nathalie Barthélemy şi Rosalie van Breemen. De asemenea, o relație de lungă durată, de 15 ani, a avut cu Mireille Darc, iar prima sa iubire ar fi fost Romy Schneider.

La începutul lui 2018, Alain Delon a vorbit, în cadrul mai multor interviuri, despre retragerea din cinematografie, dar și despre starea sa precară de sănătate.  În ianuarie, într-un interviu pentru Paris Match, Delon spunea: ‘Urăsc vremurile în care trăim, mă fac să vomit. Sunt oameni pe care, efectiv, îi urăsc. Totul este fals în jur și doar banii contează. Voi părăsi această lume fără nicio urmă de regret‘.

Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral

Alain Deloc a suferit un accident cardio-vascular cerebral în 2019, iar vestea a fost confirmată chiar de fiul actorului.

Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală. El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a stat internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie. Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa devenind stabilă, după cum au asigurat medicii, a putut pleca în Elveţia, unde se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice‘, a declarat fiul actorului, Anthony Deloc.

Alain Delon are patru copii, doar trei recunoscuți

Unul dintre cei maui frumoși actori ai tuturor timpurilor, Delon a mărturisit că unul dintre ‘păcatele’ sale a fost acela de a nu fi un tată bun pentru copiii săi, paternitatea unora dintre ei nu a recunoscuto nici până în prezent.

Alain Delon are patru copii: trei băieți și o fată, iar toți cei patru i-au moștenit farmecul! Marele actor, cunoscut pentru trecutul amoros tumultos, a făcut patru copii, cu trei femei diferite, însă a recunoscut numai trei.

Alain Delon, la 85 de ani. După operația la inimă și accidentul vascular, este pregătit pentru orice: "Nu vreau să am în preajmă un preot"Alain Delon, la 85 de ani. După operația la inimă și accidentul vascular, este pregătit pentru orice: "Nu vreau să am în preajmă un preot"

Christian Aaron Boulogne, în vâstă de 57 de ani, este fiul încă nerecunoscut al lui Alain Delon. Pe vremea când forma un cuplu cu Romy Schneider, el a avut o relație cu solista Christa Päffgen, care i-a dăruit un fiu, pe care nu a dorit să-l recunoască. Actorul a refuzat chiar și să se supună unui test ADN pentru a risipi orice îndoială, notează protv.ro. „Ești amicul meu. Ești amicul meu. Dar îți spun ceva: nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată’, i-a spus la un moment dat Alain Delon.

Citește și: Cum se simte Alain Delon la 84 de ani, după accidentul vascular cerebral de anul trecut.Își pregătise mormântul, dar acum…

Citește și: Cum arată copiii lui Alain Delon. Tatăl lor a fost sex simbol, dar nici fiii și fiica lui nu se lasă mai prejos:i-au moștenit talentul și frumusețea!

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre divorțul lui Pepe:„Ceva nu s-a vindecat, la el, după despărțirea de Oana Zăvoranu'

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani:„Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi'/ INTERVIU

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter