Un nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu și Bianca Rus și-au aruncat vorbe grele

Publicat pe

Moment incredibil la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities! Totul s-a întâmplat din cauza Biancăi Rus și a Andreei Tonciu.

Citește și: Vedetele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-au păruit în culise! „Ești o c…ă care se vinde pe 100 € și mai dă și 50 rest!”
Un nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu și Bianca Rus și-au aruncat vorbe greleUn nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu și Bianca Rus și-au aruncat vorbe grele

Se încing spiritele la una dintre cele mai urmărite show-uri de fashion. Deși se prea a fi o emisiune despre modă și stil, sezonul din 2020 este unul presărat cu scandaluri și chiar agresiuni fizice.


De data aceasta, Bianca Rus și Andreea Tonciu au avut o polemică. Totul a început de la o glumă dusă prea departe.

Citește și: Andreea Tonciu a cedat psihic la Bravo ai stil! Celebrities! Fetița ei a văzut totul: „Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?'

Într- discuție despre like-uri și faimă pe Instagram, Tonciu și Rus au ajuns să se înțepe reciproc. Bianca Rus i-a spus brunetei că diferența dintre cele două este că ea cânta pe note, iar Andreea urlă fals.


„Diferența dintre noi două este că tu urli fals, eu cânt pe note', a spus cântăreața. La auzul aceste replici, Andreea nu putea rămâne indiferentă, așa că a provocat-o pe Bia să îi cânte ceva ca să o trezească.

Citește și: Andreea Tonciu, gafă uriașă. Momentul penibil prin care a trecut

Totul părea doar o glumiță între colege, până când situația a degenerat.
Melodia pe care a ales Bianca Rus să i-o cânte Andreei a înnebunit-o pe vedetă.

„Sunt țigancă frumușică (…) și de bărbat nu mi-e frică. Că am bărbat emancipat. E curvar, umblă și beat. Of, bărbatul meu, umbli numai teleleu. Umbi după agățat și pe acasă n-ai mai da.'

Andreea și-a ieșit din minți și a întrebat-o pă Bianca dacă l-a cunoscut pe soțul ei. Mai mult, bruneta a întrebat-o dacă nu cumva i-a făcut o felație.
Discuția a continuat și în platou, acolo unde Andreea i-a spus cântăreței tot ce avea pe suflet și a acuzat-o de rasism.

Citește și: Andreea Tonciu a pălmuit-o pe Raluca de la Bambi! „Îi spunea iubitului meu că sunt o femeie ușoară”

Totul a înceut la machiaj, unde Tonciu a acuzat-o pe Bianca Rus că își cumpără like-uri pe Instagram.

„Aseara aveai 600 și a doua zi 12 mii. Cum se face de pe o zi pe alta așa? Vezi ca ai numai fake-uri, fata mea. Controlează-mi tu mie Instagramul și să vezi cât de clean e, cât de iubită sunt de oameni. Tu nu îți dai seama cât de iubită sunt. Publicul ăsta mă iubește așa nebună cum sunt. Fă-te placută de public.. n-am ce să zic', i-a spus Andreea Biancăi Rus.

Citește și: Andreea Tonciu, singură împotriva tuturor la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare că sunt foarte invidioase”

În platou, discuția a fost reluată.


„Era o discuție între mine și Andreea. Vorbeam de o melodie pe care eu i-am dedicat-o', a precizat cântăreața.
„O melodie foarte proastă și eu nu îț mai permit să vorbești cu mine din momentul ăsta pentru că m-ai jignit. Deci nu ai ce să mai discuți cu mine', a replicat bruneta.

„Gata șefa!', i-a răspuns Bianca, ironic.

Andreea: „Mi-a acuzat soțul de anumite lucruri[
Bianca: „Nu, așa e textul melodiei. Se numește tigancă frumușică. Te-am făcut frumoasă direct.'
A urmat o discuție despre rasism la care au participat și concurentele, iar Tonciu i-a spus Biancăi tot ce are pe suflet.

Citește și: Anunț bombă la Bravo ai Stil! Celebrities! Ce se întâmplă cu Maria Ilioiu, care a dispărut din show

„Uită-te la fața ta. Emană numai răutate. Și stilul de a vorbi și de a te comporta. Ești foarte rea și foarte prefăcută. Publicul nu o să te placă pentru ceea ce faci tu în emisiunea asta. Pentru că ești o prefăcută și minți foarte mult. Crede-mă'

În fața juriului, Bianca s-a scuzat, afirmând: „Trebuie să mă fac sonoră pentru că altfel explodez'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter