Povestea de dragoste tristă pe care Otilia Bilionera a trăit-o cu un star din Turcia. Doar în telenovele mai vezi așa ceva!

La cinci ani de la hitul care i-a atras și binecunoscuta poreclă de 'Bilionera', artista este concurentă la 'Ferma'. Poate că profesional îi merge bine, dar Otilia Bilionera nu a fost la fel de norocoasă în viața amoroasă. Aceasta a rămas marcată după o poveste de dragoste intensă cu un star din Turcia, începută cu o logodnă și încheiată în lacrimi.

A devenit celebră în 2015, cu hitul 'Bilionera', de unde s-a ales cu numele de Otilia Bilionera, deși o cheamă Otilia Brumă. Intrată în competiția 'Ferma', vedeta trebuie să dovedească acum că nu e doar fată de oraș, ci și fată de casă. Provocare care, totuși, nu ar trebui să-i ridice mari probleme, din moment ce și-a petrecut copilăria într-un sat din Bucovina.

Otilia Bilionera de la 'Ferma'

Pe cât de norocoasă a fost în viața profesională, pe atât de ghinionistă a fost Otilia Bilionera în amor. În 2017, aceasta a început o relație cu cel ce părea că este alesul: Sinan Akcil, un faimos cântăreț din Turcia. Cei doi s-au afișat prima dată împreună la un eveniment muzical în Germania, unde au și urcat pe scenă împreună pentru a cânta o melodie în turcă. De altfel, se pare că artista ar fi luat lecții de limba turcă special pentru iubitul ei.

 Otilia Bilionera, cerută de soție după numai o lună

Povestea de dragoste a celor doi a 'escaladat rapid' către logodnă, Sinan oferindu-i inelul Otiliei la doar o lună după ce s-au cunoscut, pe când se aflau într-un mall. Tot el a fost cel care a dus-o la spital și a stat alături de ea într-unul dintre cele mai grele momente din viața ei, când s-a aflat la un pas de moarte. Cu toate acestea, după doi ani de iubire, Otilia a decis să pună punct relației.

Otilia Bilionera de la 'Ferma'

Otilia Bilionera, despre fostul iubit: 'Turcul e tot turc…'

'Mi-a fost foarte greu, am suferit mult timp, nu pot să zic că sunt total vindecată. Relația a fost foarte frumoasă, însă pentru că turcul e tot turc, a început să mai calce strâmb. O dată, de două ori, am și eu o limită… Sufeream și a fost mai bine să ne îndepărtăm', a declarat pentru Antena Stars artista după despărțirea de celebrul turc.

Sinan Akcil, artistul turc care i-a răpit inima Otiliei

Nu de puține ori s-au văzut împăcări în astfel de povești de dragoste intense, dar pentru Otilia și fostul iubit turc nu mai există șanse de împăcare. La doar jumătate de an după ce și-au spus 'adio', Sinan Akcil s-a căsătorit, în preajma Sărbătorilor, cu o actriță din Turcia.

Foto: Instagram

Citește și:

Raluca Bădulescu a lucrat într-o corporaţie 8 ani. Trecutul neştiut al juratului de la „Bravo, ai stil'

Imagini de colecție: Cum arăta Andi Moisescu în urmă cu zece ani și ce spuneau el și Olivia Steer despre sănătate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro