Primele imagini cu Simona Gherghe însărcinată cu al doilea copil. Prezentatoarea TV poartă haine lejere

Publicat pe

Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară. Anul viitor, în 2019, aceasta va aduce pe lume o surioară sau un frăţior pentru Ana Georgia. Vedeta nu a confirmat vestea, însă primele imagini cu burtica de graviduţă dau de bănuit. Iată cum a apărut la „Acces Direct”!

Simona Gherghe a evitat, în ultima perioadă, să răspundă concret la întrebarea dacă este sau nu însărcinată pentru a doua oară, dar iată că adevărul a ieșit la iveală fără voia ei. Dan Capatos a dat-o de gol, în direct la TV.

Frumoasa prezentatoare TV va deveni mamă pentru a doua oară, dar cu toate acestea continuă să apară la TV, la „Acces Direct”, emisiunea de la Antena 1, difuzată de luni până vineri de la 17.00-19.00. În ediţia de ieri, Simona Gherghe a ales să poarte o bluză largă, verde deschis şi pantaloni mulaţi, închişi la culoare.

Se pare că aceasta a ales să porte haine mai lejere, deloc mulate pe trup. Cu toate acestea, în momentul în care Simona s-a aşezat pe scaun alături de Alex Velea, articolul vestimentar i s-a lipit de burtică. Abia aşteptăm să o vedem mămică pentru a doua oară.

Simona Gherghe a fost destul de serioasă pe parcursul emisiunii, probabil şi cazurile dificile pe care le-a dezbătut au sensibilizat-o. Priviţi imaginile din galeria foto.

Primele imagini cu Simona Gherghe însărcinată cu al doilea copil. Prezentatoarea TV poartă haine lejerePrimele imagini cu Simona Gherghe însărcinată cu al doilea copil. Prezentatoarea TV poartă haine lejere

Citeşte şi: Carmen Iohannis a purtat o ținută mai puțin obișnuită pentru ea, la dineul de la Palatul Buckingham

Declarațiile Simonei Gherghe despre a doua sarcină

Vestea că Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere. Prezentatoarea TV de la ‘Acces Direct’ a fost dată de gol, chiar de Dan Capatos, acesta anunțând cu ceva timp înainte că o colegă de la Antena 1 este însărcinată. Noi avem declarațiile Simonei Gherghe despre o a doua sarcină.

Foto: Facebook, Captură video 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă