Primele imagini din Sex and the City! Cum arată acum protagonistele

Publicat pe

După 16 ani, iconicul serial Sex and the City revine pe ecrane, iar fanii au toate motivele de bucurie. Din păcate, carismatica actriță Kim Cattrall a refuzat să joace în continuarea seriei… Filmările au început în forță, iar Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis sunt pe baricade. Iată cum arată acum cele trei actrițe!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fanii celebrei serii Sex and the City sunt pe cale să-și vadă visul cu ochii. Continuarea celebrului serial, care se numește And Just Like That, le-a reunit pe trei dintre cele patru protagoniste, Sarah Jessica Parker (56), Cynthia Nixon (55) și Kristin Davis (56), iar primele imagini de pe platourile de filmare au fost deja date publicității. Chiar dacă din punct de vedere fizic cele trei actrițe s-au mai schimbat puțin, spumoasele personaje Carrie, Miranda și Charlotte și-au început din nou aventura… Din păcate, fără Samantha, actrița Kim Cattrall (64) refuzând să mai filmeze în continuarea seriei.

Primele imagini din Sex and the City! Cum arată acum protagonistelePrimele imagini din Sex and the City! Cum arată acum protagonistele

Sex and the City, în formulă restrânsă

După cele 6 sezoane ale serialului, trei din cele patru personaje principale, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), Charlotte York (Kristin Davis) şi Samantha Jones (Kim Cattrall) s-au reunit încă o dată, dar pe marele ecran, în filmul cu același nume, lansat în 2008. Aventurile celor patru, pline de povești de amor spumoase, incursiuni în cele mai cool locuri ale New York-ului și ținute iconice au avut atât succes, încât a urmat și Sex and the City 2, care, de asemenea, a fost extrem de apreciat.

Citește și: Cu cine va fi înlocuită Samantha Jones în Sex and the City 3. Apar două personaje noi!

Citește și: Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy: „Săracul, cred că trebuie să mai fie internat”

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit separat aniversarea căsniciei. Ce spune despre al doilea copil: „Ne rugăm pentru…”

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou!Când are loc cununia civilă

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți’/ EXCLUSIV

Din păcate pentru fani, cel de-al treilea film al seriei nu a mai avut loc, iar asta din cauza divergențelor dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall, relatate cu lux de amănunte de presă la momentul respectiv.

Iată însă că acum a venit momentul ca aventurile simpaticelor newyorkeze să continue… 16 ani mai târziu, cu niște protagoniste trecute de 50 de ani, dar la fel de pasionate de viață. Din păcate, din faimosul grup lipsește tocmai Samantha, interpretată de către sexoasa Kim Cattrall, care a rupt oarecum echilibrul perfect dintre personaje.

Kim Katrall a refuzat să mai joace

Conform presei de peste Ocean, Kim Cattrall s-a arătat nemulțumită, de-a lungul timpului, că se punea mult prea mult accent pe povestea dintre Carrrie Bradshow și Mr. Big, în timp ce celelalte trei personaje erau trecute în plan secund. Anul trecut, actrița a mărturisit că nu va mai apărea în rolul Samanthei Jones, în Sex and the City. La scurt timp după aceea, Kim a declarat despre colegele ei:

„Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, într-un fel, așa e sănătos să fie’, după care a menționat că Sarah Jessica Parker, pe care catalogat-o drept o persoană crudă”, ar fi putut fi „mai prietenoasă' cu ea.

Carrie Bradshaw a considerat declarațiile ca fiind extrem de supărătoare și a confirmat la rândul ei că nu va mai exista un Sex and the City 3: „Nu este oprit, s-a terminat'.

„Nu este atât de dezamăgitor faptul că nu am ajuns să spunem povestea și să trăim acea experiență, cât este dezamăgitor pentru public, care și-a dorit un alt film”, a mai spus ea.

Conform surselor din proximitatea actriței Kim Cattrall, aceasta a refuzat să mai joace în al treilea film și să apară în continuarea serialului deoarece acțiunea se focusa asupra vieții lui Carrie Bradshaw după moartea lui Mr. Big, lăsând în plan secund dinamica celorlalte povești. Pe scurt, actrița a considerat că scenariul nu-i oferă personajului Samantha ceea ce trebuie.

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter