Primele imagini înainte de finala Survivor România 2022. Cum se distrează Războinicii și Faimoșii în Republica Dominicană 

Publicat pe

Primele imagini înainte de finala Survivor România 2022. Marți, 31 mai, se va afla cine va ridica trofeul și va pleca acasă cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Foștii concurenți eliminați din reality-show s-au întors în Republica Dominicană, pentru a-și susține favoritul sau favorita. Lupta se va da între doi băieți, Ionuț Popa, Alex Delea și Elena Chiriac, singura fată rămasă în joc. Iată cum s distrează fostele triburi formate din Faimoși și Războinici! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Primele imagini înainte de finala Survivor România 2022. Sezonul trei al emisiunii de supraviețuire a debutat la începutul acestui an, în data de 16 ianuarie. Atunci, două triburi, cel al Faimoșilor și cel al Războinicilor, aveau un total de 22 de concurenți, pregătiți să aibă parte de aventura vieții lor. După aproape cinci luni de supraviețuire în jungla dominicană, doar trei dintre ei au rezistat condițiilor dificile, dar și votului celor de acasă. 

Primele imagini înainte de finala Survivor România 2022. Cum se distrează Războinicii și Faimoșii în Republica Dominicană Primele imagini înainte de finala Survivor România 2022. Cum se distrează Războinicii și Faimoșii în Republica Dominicană 

Prima ediție a sezonului trei a fost urmărită de aproape 2,6 milioane de telespectatori din România, cea mai mare audiență din istoria reality-show-ului. Nume cunoscute din showbiz, dar și oameni obișnuiți, dar carismatici, i-au ținut cu sufletul la gură pe fanii Survivor România 2022. Iată cine sunt concurenții care au participat în sezonul trei de la Survivor 2022, indiferent dacă s-au înscris de la început ori au venit pe parcurs: Liviu Mihalca, Xonia, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu, Robert Niță, Angela Forero, Ana Dobrovie, Radu Itu, Elena Matei, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Ramona Crăciunescu, Natalia Duminică, Cătălin Zmărăndescu, Laura Giurcanu, Mihaela Stan, CRBL, Relu Pănescu, Alexandra Duli, Mariana Fica, Doru Răduță, TJ Miles, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Oana Ciocan, Blaze, Alex Nedelcu, Elena Chiriac, Alex Delea, Ionuț Popa

Citește și: Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor:”Mi-aș fi dorit să ajung în finală”

Citește și: Cum se stabilește câștigătorul Survivor România 2022.Cum arată regulamentul

Citește și: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune.Suma stabilită de judecătorii greci

Citește și: De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor:„Nu pot să vizionez ceva unde știu că…'

Primele imagini înainte de finala Survivor România 2022

Marți, 31 mai, va avea loc marea finală de la Survivor România 2022. Câștigătorul va pleca acasă cu premiul în valoare de 100.000 de euro. Doar trei finaliști se vor lupta diseară pentru a pune mâna pe trofeu: Ionuț Popa, Alex Delea și Elena Chiriac. Restul concurenților care au fost eliminați de la emisiunea de supraviețuire s-au întors în Republica Dominicană pentru a-și susține favoritul sau favorita.

Deja, mulți dintre ei au făcut primele postări pe Instagram și au publicat primele fotografii și filmulețe. Îmbrăcate în costume de baie, rochițe și pantaloni scurți, fetele au strălucit, la propriu. Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos și s-au aranjat cât mai elegant, mai ales că urmează o seară importantă. Cu toții se distrează cum știu mai bine, ies la cocktail-uri, consumă mâncare bună, stau la piscină ori se uită împreună la cele mai importante faze de la Survivor România.

Cu toții au uitat de cele petrecute în timpul filmărilor, în junglă sau la probe, dacă au avut discuții în contradictoriu sau dacă s-au certat. În fotografiile postate pe social media, cu toții se înțeleg de minune, râd, glumesc și chiar fac, în continuare, galerie: „Hai Faimoșii!', „Hai Războinicii!', se aud în diverse filmulețe de pe Insta story-uri. Printre cei care au făcut primele postări, sunt TJ Miles, Andreea Tonciu, Ștefania Ștefan, Emil Rengle, Doru Răduță și nu numai. 

Ce au transmis cei trei finaliști Survivor România 2022

În Republica Dominicană, nu a lipsit reporterița din partea emisiunii lui Cătălin Măruță, pentru a-i descoase pe cei trei finaliști de la Survivor România. Ionuț Popa, Alex Delea și Elena Chiriac au răspuns sincer când au fost întrebați ce ar face cu marele premiu.

„Am cinci inimioare acasă. Trei mai mari și două mai mici. Care mă așteaptă și sunt sigur că sunt foarte mândre de mine. Prima este mămăița mea. A doua este mama mea. Și acum, care ar fi răsplata mea cea mai mare decât să îmbunătățesc traiul pe care mi l-a dat mama mea. Asta mă face să trag cât pot eu de tare', a răspuns Alex Delea.

„Îmi doresc să deschid acea sală de fitness. Pentru a-i oferi fiului meu o educație mai bună. O viață mai bună. Îmi doresc foarte mult și sper din tot sufletul să ridic acel trofeu deasupra capului. Motivația mea principală este pentru fiul meu. Anul trecut, după ce am avut un accident cu motorul, îmi aduc aminte că situația mea financiară nu era uau. Și a trebuit să mă duc cu fiul meu în parc și a văzut o gheretă de înghețată și din păcate nu am putut să i-o ofer. După ce am ajuns acasă, m-am gândit foarte mult la treaba asta și mi-am spus să nu mai las niciodată să se întâmple', a continuat Ionuț Popa.

„M-am gândit ce aș face cu premiul cel mare. Aș investi în mine, în dezvoltarea mea personală. Aș călători, aș vrea să cunosc lumea, să mă cunosc pe mine mai bine, să descopăr lucruri care mă fac să evoluez continuu, să devin un om mai bun și pe plan personal, și pe plan profesional, să pot produce mai mulți bani', a transmis și Elena Chiriac.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter