Viorel Lis, internat de urgență după ce s-a infectat cu o bacterie: "Îi e frică"

Publicat pe

Ghinioanele se țin lanț te fostul edil al Bucureștiului – după ce, în urmă cu ceva timp, a suferit un infarct, Viorel Lis a fost internat de urgență după ce s-a infectat cu o bacterie. Iată ce spune Oana Lis despre problemele de sănătate ale soțului ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În luna martie, Viorel Lis (77) a suferit un infarct, de pe urma căruia s-a recuperat, însă recent a fost din nou internat, după ce s-a infectat cu o bacterie, care i-a cauzat simptome neplăcute. Oana Lis a povestit într-o emisiune TV că soțul ei se simte tot mai rău, iar recent a fost nevoită să-l ducă din nou la spital.

Viorel Lis, internat de urgență după ce s-a infectat cu o bacterie: "Îi e frică"Viorel Lis, internat de urgență după ce s-a infectat cu o bacterie: "Îi e frică"

Viorel Lis, internat din cauza unei bacterii

Deși suferă de mai multe afecțiuni, Viorel Lis a reușit să treacă peste multe încercări, cea mai recentă fiind infarctul suferit în luna martie. Din păcate, familia Lis încă nu a depășit perioada de încercări, recent, Oana, soția fostului edil al Bucureștiului, dezvăluind că soțul ei a fost internat din cauza unei bacterii pe care, suspectează ea, ar fi putut-o lua de prin clinicile pe unde a tot mers în ultima vreme.

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America: „Am refuzat să cânt”c

Citește și: Gheorghe Gheorghiu ar petrece o noapte pasională cu Oana Sârbu: „E dulce și specială”

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

După investigații, Viorel Lis a fost externat, însă va trebui să efectueze o colonoscopie, din cauză că s-a infectat cu această bacterie.

'Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici…Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă', a declarat Oana Lis.

Viorel Lis, multiple probleme de sănătate

După ce, la finele anului trecut, atât Viorel, cât și Oana Lis au ajuns în spital, infectați cu COVID-19, iată că ghinionul i s-a arătat iar acestuia, care a suferit un infarct și a avut nevoie din nou de internare.

,,Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc', spunea atunci fostul edil al Bucureștiului.

La rândul ei, Oana Lis și-a manifestat îngrijorarea la vremea respectivă, dezvăluind că s-a gândit la ce-i mai rău.

'Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit… Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, vorbit cu verișoara lui și i-am făcut un loc de veci', dezvăluia soția fostului edil.

Recent, Viorel Lis a fost din nou internat din cauza unei bacterii care i-a creat din nou probleme de sănătate.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter