Prințesa Diana ar fi împlinit 59 de ani! Detalii neștiute din copilărie și drumul anevoios parcurs printr-o adolescență zbuciumată până când a devenit prima mireasă regală care avusese un loc de muncă plătit

Publicat pe

Prințesa Diana, care și-a pierdut viața într-un regretabil accident de mașină, ar fi împlinit pe data de 1 iulie 59 de ani. De-a lungul timpului, nu doar povestea sa de viață, ci și destinul său tragic au născut aprige controverse. Totuși, prea puține lucuri se știu despre adolescența și copilăria sa. Iată câteva detalii mai puțin știute despre viața de dinainte de căsătoria cu Prințul Charles!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prințesa inimilor a rămas în memoria britanicilor precum o activistă convinsă, style-icon și una dintre cele mai influente persoane ale secolului trecut.

Mulți o cunosc precum o figură regală atipică, care nu a ezitat să fenteze protocolul sau regulile de dragul copiilor săi. S-a remarcat precum o mamă dedicată, dispusă să-și sacrifice propria fericire doar pentru ca William și Harry să aibă parte de clipe de neuitat.

Citește și: Alina Pușcaș a fugit din București de teama noului coronavirus, dar s-a infectat pe platourile de filmare:'Această perioadă mi-a arătat cât de fragili suntem noi oamenii'

Nu același lucru se poate spune și despre copilăria ei. Prințesa Diana, care a avut parte de multă suferință în căsnicia cu Prințul Charles, nu a fost scutită de neplăceri nici în copilărie. Fiind al patrulea copil dintr-o familie cu cinci, prințesa a avut de suferit încă de la o vârstă fragedă, părinții ei divorțând pe când ea avea numai 7 ani. Nu a avut tocmai o copilărie liniștită, dat fiind că părinții ei au avut o relație destul de zbuciumată, adulterul și violența domestică numârându-se printre motivele separării.

Lady D a fost bonă și profesoară înainte de căsătoria cu Prințul Charles

Diana a învățat până la 16 ani, după vârsta de 9 ani mergând la internat. A ajuns ulterior la o altă școală din Elvetia, însă a renunțat. În schimb, între timp, a avut mai multe locuri de muncă: a fost bonă și profesor. În atribuțiile sale nu intra doar să aibă grijă de copii, ci se ocupa și de curățenie și de spălat, fiind plătită cu numai 3 lire pe oră.

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus. Oamenii se feresc de el de teamă de a nu fi infectați:'Am ieșit într-un parc și cineva m-a gonit'

Astfel, în momentul în care s-a căsătorit cu Prințul Charles, în anul 1981, Prințesa Diana a devenit prima mireasă regală care a avut un loc de muncă plătit, înainte de a deveni soția unui prinț, notează click.ro.

De asemenea, un detaliu mai puțin cunoscut din adolesecența prințesei Diana ar fi că nu a reușit să-și îndeplinească cea mai arzătoare dorință, și anume să devină balerină. Se pare că visul nu a putut deveni realitate din pricina înălțimii sale: avea 1,78 metri.

După o copilărie zbuciumată, o adolescență pe măsură și nu mai puțin de 12 întâlniri cu Prințul Charles, Prințesa Diana s-a logodit la 19 ani, iar apoi s-a căsătorit și a devenit una dintre cele mai emblematice figuri ale Casei Regale a Marii Britanii.

Citește și: Monica Tatoiu vine, în sfârșit, acasă, după aproape patru luni!Care este primul lucru pe care îl va face când ajunge în România

Prințesa Diana ar fi împlinit 59 de ani! Detalii neștiute din copilărie și drumul anevoios parcurs printr-o adolescență zbuciumată până când a devenit prima mireasă regală care avusese un loc de muncă plătitPrințesa Diana ar fi împlinit 59 de ani! Detalii neștiute din copilărie și drumul anevoios parcurs printr-o adolescență zbuciumată până când a devenit prima mireasă regală care avusese un loc de muncă plătit

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter