Prințul George este un copil obișnuit. Ce a mâncat de pe jos: "Un mic erou"

Publicat pe

Celebrul Bear Grylls a făcut, de curând în timpul unei apariții la Good Morning Britain, mai multe dezvăluiri întâlnirea sa din 2019 cu Prințul George. Momentul s-a întâmplat la Regata Cupei Regelui de pe Insula Wight când bunica lui George, Carole Middleton, l-a invitat să-l cunoască pe prinț, un mare fan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit spuselor lui Bear Grylls, prințul George nu are nicio reținere atunci când vine vorba de provocări. Grylls a apărut marți, 9 noiembrie, la Good Morning Britain și a dezvăluit câteva detalii de la întâlnirea sa din august 2019 cu tânărul prinț. Aventurierul britanic a spus că este un „erou' pentru că a mâncat o furnică vie.

Prințul George este un copil obișnuit. Ce a mâncat de pe jos: "Un mic erou"Prințul George este un copil obișnuit. Ce a mâncat de pe jos: "Un mic erou"

Cum a mâncat Prințul George o furnică vie, de pe jos

Bear Grylls povestește că prințul George a mâncat o furnică vie fără să i se propună acest lucru. Gestul copilului a venit spontan.

„Stăteam de vorbă, iar el era jos și, în timp ce vorbeam noi, un șuvoi de furnici i-a trecut printre picioare. Amândoi ne-am uitat la ele, el s-a uitat la mine cu acei ochi mari uimiți, iar eu am spus: Hai, trebuie să mâncăm unul. Și el a spus: Oh, într-adevăr? și a mâncat.

„A fost un privilegiu să-i dau viitorului rege prima sa furnică, iar ochii i s-au luminat așa cum fac cu oricine când sunt în sălbăticie și îl ajut să-și depășească temerile. Un mic erou’, și-a amintit Grylls într-un clip de la GMB publicat de The Mirror UK.

Citește și: Ce simpatic e Prințul George, la 7 ani! Cum l-a sărbătorit Kate Middleton pe fiul ei cel mare

Citește și: Familia regală britanică, parodiată în desenul animat „The Prince

Citește și: Care e starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru după ce a făcut AVC. Mihai Mitoșeru

Prințul George este cel mai mare copil al lui William

Prințul George este cel mai mare dintre cei trei frați și al treilea în ordinea succesiunii la tron după bunicul său, prinţul Charles, şi tatăl, prinţul William.

Cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt văzuți rar în public. Unele dintre ultimele fotografii cu aceștia au apărut în 2020, atunci când George a împlinit 7 ani.

'Ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să împărtăşească două noi fotografii cu prinţul George înainte de cea de-a şaptea aniversare a zilei sale de naştere, se arată într-un comunicat transmis de Palatul Kensington.

Când s-a născut prințul George

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut pe data de 22 iulie 2013, în aripa privată Lindo a spitalului St. Marys din Londra. Prima apariție publică a fost chiar a doua zi după naştere, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale, notează digi24.ro.

Ducesa de Cambridge a fost dusă la 20 iulie la spitalul St. Mary din Londra, în primele etape ale travaliului[3]. Bebelușul s-a născut la data de 22 iulie la ora locală 16:24 și a cântărit 3,79 kg la naștere. Ducele de Cambridge a asistat la naștere.

Prin această naștere, trei generații de moștenitori direcți la tron sunt în viață în același timp, situație care a avut loc ultima dată între 1894 și 1901, în ultimii șapte ani de domnie ai reginei Victoria.

La 24 iulie 2013 s-a anunțat că nou-născutul se va numi George Alexander Louis. A fost botezat cu apă din râul Iordanului de arhiepiscopul de Canterbury la Capela Regală a Palatului St James la 23 octombrie 2013.

La eveniment au participat doar 22 de invitați, printre care s-au aflat și cei șapte nași și nașe: Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Hugh Grosvenor, contele Grosvenor, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, William van Cutsem și Zara Tindall. Prințul George a purtat o rochiță de botez din satin și dantelă crem, o replică a aceleia purtate în 1841 de fiica cea mare a reginei Victoria.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter