Probleme pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Se întâmplă înainte de botezul fetiței lor

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au întâmpinat probleme chiar înainte de botezul mezinei familia. Thea Iris Selena va fi botezată vineri, pe 6 septembrie, eveniment care se anunță a fi unul special!

După cununia religioasă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat o fugă la mare, alături de fetițele lor. Acolo, Victoria, fetiţa cea mare a cuplului, a înghiţit apă din mare şi a făcut enterocolită. Au mers de urgență la medic.

„A făcut o enterocolită, am fost ieri cu ea la doamna doctor şi e ok… În sensul cât poate să fie de ok. Azi trebuia să dăm analizele, dar nu am avut de la ce, n-a făcut ce trebuia.”, a spus Gabriela Cristea la „Agenţia VIP”.

Chiar vineri are loc botezul lui Iris, surioara Victoriei. Vor participa aproximativ 100 de persoane.

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda la „Agenţia VIP”.

Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant. O amestecătură frumoasă”, au mai spus cei doi.

Probleme pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Se întâmplă înainte de botezul fetiței lorProbleme pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Se întâmplă înainte de botezul fetiței lor

Ce meniu sofisticat a ales Gabriela Cristea pentru botezul fetiței sale!

Motiv de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Pe 6 septembrie, fetița lor, Thea Iris Selena, va fi cel mai răsfățat copil, atât de către părinții lui, cât și de nași, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Cele mai  frumoase idei au fost puse în practică pentru marea petrecere. Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locație cu un design aparte.

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter