Emisiunea Puterea Dragostei se mută în București, în sezonul 5. Cine se poate înscrie la casting

Publicat pe

„Puterea Dragostei' se mută în București, în sezonul 5. Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii „Puterea Dragostei'. Dacă până acum filmările s-au realizat în Turcia, în sezonul următor, cel cu numărul 5, casa va fi în România. Concurenții vor lua parte la competiție chiar în Capitală, iar noul format se anunță plin de surprize. Iată cine se poate înscrie la casting!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea „Puterea Dragostei' se mută în București, în sezonul 5. Emisiunea „Puterea Dragostei' este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România. De-a lungul timpului, a adunat mii de telespectatori din întreaga țară în fața micilor ecrane. Competiția a ajuns atât de populară, încât este urmrărită și de fanii din străinătate. În sezonul 5 se anunță noi surprinze, atât pentru participanți, cât și pentru cei de acasă.

Emisiunea „Puterea Dragostei' se va muta într-o casă nouă, în București. Schimbarea se va produce în sezonul cu numărul 5, etapă în care iubirea va „ajunge la un nou nivel'. Potrivit unui comunicat de presă, competiția va fi una cu totul și cu totul spectaculoasă și plină de surprize frumoase.

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei e de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm.Cum arată acum

Citește și: Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei.E posesiv și gelos

Citește și: De ce nu s-au înscris la facultate Cleopatra Stratan și Edward Sanda:„Nu mi-e rușine'

Citește și: De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune, după mai bine de 10 ani:„A fost un sentiment de eliberare'

„Puterea Dragostei' se mută în București, în sezonul 5

Așadar, telespectatorii Kanal D îi vor vedea pe concurenții din sezonul următor într-o nouă casă. Aceasta se va muta în România, ai exact în București. Sezonul cu numărul 5 le va prezenta celor din fața micilor ecrane o experiență inedită, diferită de ceea ce au văzut până acum.

Concurenții din sezonul 5 „Puterea Dragostei' vor trece prin provocări uriașe. Vor trăi emoții intense, specifice iubirii. Atmsofera se anunță a fi una prietenoasă, menită să-i ajute pe participanți să întâmpine aceste trăiri deosebite cu multă empatie și maturitate.

Cine se poate înscrie la casting

Potrivit comunicatului oficial, se dă startul casting-ului pentru noul sezon „Puterea Dragostei'. Se pot înscrie toți cei care au împlinit 18 ani și vor să își întâlnească jumătatea. Persoanele care doresc să participe la această experiență unică sunt invitate să intre pe site-ul casting.kanald.ro și să răspundă la întrebări.

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter