Radu Ille, primele declarații despre lupta cu COVID-19: "Nu a fost deloc ușor. Nu-ți simți capul..."

Publicat pe

Radu Ille a mărturisit recent că a avut COVID-19, dar abia acum a găsit puterea de a vorbi despre teribila boală. Iată prin ce a trecut artistul și cum s-a vindecat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o lună, Radu Ille a contractat COVID-19 și a trecut prin momente dificile. Cântărețul de muzică populară s-a autoizolat la domicilu, însă abia acum s-a simțit pregătit să vorbească despre experiența prin care a trecut.

'Nu am putut povesti nimănui, dar s-a împlinit o lună de când am avut marea încercare. Totul a început cu dureri de cap și temperatură ridicată. Mai întâi 38,1, apoi 38,4. Am decis să mă testez singur, ca să zic așa, de COVID-19. Mai țineți minte cutiile acelea mici cu alifie chinezească puternic mirositoare?

Ei bine, mi-a adus un prieten din China așa ceva, într-o sticlă mare. Am mirosit sticla. O dată, de două ori, de trei ori. Nimic. Am tras pe nas cât am putut. Tot nimic! Am luat o cantitate de alifie si mi-am introdus-o pe nara dreapta. Atunci am știut că nu poate fi vorba decât de COVID. Mi-am sunat soția, care bunul Dumnezeu a făcut să fie plecată cu copiii, câteva zile și i-am zis cu ce problemă mă confrunt', a povestit pentru impact.ro Radu Ille.

Radu Ille, primele declarații despre lupta cu COVID-19: "Nu a fost deloc ușor. Nu-ți simți capul..."Radu Ille, primele declarații despre lupta cu COVID-19: "Nu a fost deloc ușor. Nu-ți simți capul..."

Radu Ille s-a tratat singur de COVID-19

Artistul nu a mers la spital, alegând să se trateze acasă, unde s-a autoizolat timp de două săptămâni, doar cu Paracetamol și cu Nurofen forte.

'Nu a fost deloc ușor. Nu ai chef de nimic, nu-ți simți capul, dar cred că marele meu noroc a fost că nu am avut nevoie de ajutorul ventilatoarelor mecanice. Cel mai greu a fost însă să stau departe de copiii mei', a mai spus artistul pentru sursa citată.

În ceea ce privește familia, interpretul de muzică populară a spus că au trecut trei săptămâni până a îndrăznit să intre din nou în contact cu cei dragi. Ille a făcut, de asemenea, și un apel la populație să ia boala cât se poate de în serios.

„Nu-l desconsiderați pe nenorocitul ăsta. Nu știi niciodată când îți dă întâlnire, după cum nu cunoști nici modul în care organismul tău va reacționa după!', a mai spus Ille pentru impact.ro.

Foto: Facebook

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: „Nu m-a ajutat niciodată!”

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Îl mai ții minte pe Tarkan, turcul care făcea furori cu piesa Șikidim? La 48 de ani arată mai bine ca în tinerețe!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter