Radu Pietreanu, despre perioada în care s-a luptat cu cancerul: "M-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os"

Publicat pe

Viața lui Radu Pietreanu nu a fost deloc ușoară. În urmă cu ceva timp, îndrăgitul actor de la Vacanța Mare a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, cancer la plămâni. A luptat mult pentru viața sa și a trecut prin momente dificile, însă, din fericire, a reușit să se vindece. În cadrul unui podcast, artistul a vorbit deschis despre cât de greu i-a fost atunci! Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câțiva ani, Radu Pietreanu a fost diagnosticat cu o boală grea, pentru care a mers să se trateze tocmai în Turcia. Intervenția a necesitat costuri foarte mari, motiv pentru care actorul și-a vândut casa din București și s-a mutat la Azuga. 

Radu Pietreanu, despre perioada în care s-a luptat cu cancerul: "M-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os"Radu Pietreanu, despre perioada în care s-a luptat cu cancerul: "M-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os"

Invitat acum la podcastul lui Micutzu, actorul a povestit cu lux de amănunte cât de greu i-a fost la momentul respectiv. Iată declarațiile făcute de actorul de la Vacanța Mare!

Citește și: Cine e Radu Pietreanu.Actorul a avut grave probleme de sănătate și și-a vândut casa

Citește și: Ce a făcut actorul Radu Pietreanu cu banii câștigați în televiziune:’Mi-am vândut și casa din București’

Citește și: Prima semifinală Eurovision 2022.Zdob și Zdub, reprezentanții Moldovei, vor cânta piesa „Trenulețul’

Citește și: Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu:„Lucrurile s-au schimbat’. Ce pierdere financiară a avut

Ce spune Radu Pietreanu despre perioada în care s-a luptat cu cancerul

Radu Pietreanu a fost la un pas de moarte, în urmă cu ceva ani. Îndrăgitul actor a fost diagnosticat cu cancer la plămâni și a fost timp de trei săptămâni în comă. A trebuit să meargă până în Turcia să se opereze, iar costurile au fost atât de mari, încât a fost nevoit să își vândă casa.

Invitat acum la un podcast, actorul din Vacanța Mare a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă din viața lui. A fost în depresie și slăbise peste 35 de kilograme, însă, din fericire, a reușit să câștige lupta cu boala nemiloasă.

„Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniște… Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 de kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os”, i-a povestit Radu lui Micutzu.

După lungi tratamente, Radu Pietreanu a putut să revină pe scenă. Ba chiar mai mult, acesta a precizat că, la doar trei săptămâni după ce și-a revenit, a pus mâna pe chitară.

M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boala în vară. Prin octombire m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară, după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. (…) Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele. De fapt, asta mă ține în viață, energia pe care am dezvoltat-o de-a lungul vieții. Liniștea aia pe care am simțit-o atunci nu e bună. Liniștea aia arată că ai ieșit din scenă, ai ieșit din rol, ai ieșit din viață. Trebuie să faci ceva„, a adăugat Pietreanu.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter