Radu Pietreanu de la Vacanța Mare, prima reacție după Revelionul cu scandal de la TVR: "Nu am fost mai spurcaţi la gură decât de obicei!"

Publicat pe

Radu Pietreanu, partenerul lui Mugur Mihăescu în trupa „Vacanţa Mare', a avut o primă reacție după Revelionul cu scandal de la TVR, în care a fost și el implicat. Pietreanu susține că a revăzut programul care a deranjat atâta lume și nu i s-a părut că au sărit calul cu glumele și ironiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La mai bine de două săptămâni de la Revelionul TVR, Radu Pietreanu susține că nu sunt fondate criticile care li se aduc, însă dacă ar fi să privească partea bună a situației, este încântat de popularitatea pe care a câștigat-o în această perioadă.

Radu Pietreanu de la Vacanța Mare, prima reacție după Revelionul cu scandal de la TVR: "Nu am fost mai spurcaţi la gură decât de obicei!"Radu Pietreanu de la Vacanța Mare, prima reacție după Revelionul cu scandal de la TVR: "Nu am fost mai spurcaţi la gură decât de obicei!"

'Am stat şi m-am gândit, am recitit scenariul şi pe modelul 'Dacă doriţi să revedeţi', am reluat şi programul de Revelion transmis de TVR în noaptea din ani, realizat împreună cu Mugur, Dan Bittman şi ceilalţi. Concluzia? Nu ştiu unde se susţine acuzaţia că am făcut mişto de regulile de protecţie sau că l-am luat peste picior pe unul şi pe celălalt', a declarat Radu Pietreanu pentru impact.ro.

Radu crede că a tratat cu toată seriozitatea acuzaţiile aduse în spaţiul public, dar consideră că cei care le aduc fie nu au văzut emisiunea, fie au preluat anumite idei de la persoane cu prejudecăţi.

„Umorul nostru, al celor de la Vacanţa Mare, nu e pe placul tuturora. Asta ştim de ani buni. Însă nu pot afirma că am fi fost acum mai altfel. Nu am fost mai spurcaţi la gură decât de obicei. Am fost în nota noastră comună. Şi cu textele şi cu piesele muzicale alese pentru Revelionul de la TVR.

Iar audienţa nu a fost chiar rea. Lumea încă nu i-a uitat nici pe Costel şi nici pe Leana lui Pârţag, pare-se. Nu vreau eu să comentez dacă asta e de bine sau de rău. De altfel, vreau să vă spun că cei care m-au recunoscut pe stradă şi m-au oprit m-au felicitat pentru programul prezentat. Vă spun cu mâna pe inimă', a adăugat Radu Pietreanu.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre căsătoria lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Întâi trebuie să divorțeze”

Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult: „Trebuie să treacă timp”

Cu ce s-a ocupat Antonia înainte de a deveni artistă. Mama ei a spus tot: câștiga 10 dolari pe oră

„Nu vreau ca boala mea să devină un subiect monden”

În 2019, Radu Pietreanu a avut o intervenție în Turcia, unde s-a operat de o boală cruntă, căreia nu a vrut să-i pronunțe numele. Atunci, actorul a fost nevoit să-și vândă vila de lângă Pădurea Băneasa, în care a locuit în ultimii 15 ani, și s-a mutat la Azuga, în inima munților, departe de agitația urbană. De asemenea, bani i-au trebuit și pentru a plăti tratamentul dat de medicii din Turcia.

„S-au scris multe despre boala mea, despre încercările prin care am trecut, multe destul de departe de realitate. Nu vreau însă ca boala mea să devină un subiect monden, să-mi facă concurenţă. Ne batem parte-n parte! Tot ce pot să vă spun e că pentru moment cel puţin sunt bine!', spune Pietreanu.

„Audiențele au fost explozive”

La rândul său, Mugur Mihăescu a susținut că multora dintre telespectatori li s-a părut „excepțional' programul difuzat de TVR și că, mai mult, comparând cu ultimii 10 ani audiențele postului au fost „explozive'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter