Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce îl enervează la tatăl său: "Nu vrea să accepte"

Publicat pe

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce îl enervează la tatăl său. Radu Bănică este pasionat de muzică și actorie a decis să îi calce pe urme tatălui său, Ștefan Bănică. Radu Ștefan Bănică reprezintă deja a treia generație de actori, iar până acum a avut un start foarte bun în domeniu. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre cum decurge relația cu celebrul său tată, în plan profesional și care a fost ultima neînțelegere dintre ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce îl enervează la tatăl său. Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., și-a ales o carieră pe scenă, în lumina reflectoarelor. Tânărul de 21 de ani este student la Facultatea de Actorie și a colaborat deja cu celebrul său tată. Radu Ștefan a fost invitat la emisiunea lui Măruță de pe PRO TV, unde a vorbit despre relația cu părintele său. Fiul artistului a fost provocat să spună trei lucruri care îi plac și trei lucruri care nu îi plac, în ceea ce îl privește pe tatăl său.

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce îl enervează la tatăl său: "Nu vrea să accepte"Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce îl enervează la tatăl său: "Nu vrea să accepte"

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce îl enervează la tatăl său

Radu Bănică a menționat cu ușurință lucrurile care îi plac la tatăl său., printre care se află profesionalismul de care acesta dă mereu dovadă. Radu Ștefan a menționat și aspectele în care rezonează mai puțin cu tatăl său, printre care se află tendința tânărului de utiliza cuvinte din limba engleză, în vorbirea uzuală.

Citește și: Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de la TVR 1: „Nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere’

Citește și:Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică:„Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult…’ / EXCLUSIV

Încep cu astea care îmi plac. Profesionalismul este principalul la mine, nu am ce să-i reproșez. E ce trebuie. Este foarte eficient în muncă, și perfecționist. Ca tată, e un tată zâmbitor, caterincos. Nu înțelege însă anumiți termeni în engleză spre exemplu, adică înțelege, dar nu vrea să accepte (…). Da îmi vine așa, de exemplu îi zic ceva random,(n.r. trad. aleatoriu) „random'? …Cum să zic random, ca actor…și are dreptate (…)!', a recunoscut într-un final Radu Bănică.

Radu Ștefan Bănică a fost victima bullying-ului, din cauză că e fiu de vedetă

Radu Ștefan Bănică a povestit și despre situațiile mai puțin plăcute pe care le-a generat faptul că este fiul unei vedete atât de cunoscute, cum este tatăl său. Tânărul a povestit în cadrul unui podcast că și-ar fi dorit să facă școala la privat, în străinătate, unde nu ar fi avut colegi români.

Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români. Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii. Au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam. „Ce? Pleacă de aici, că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters', a spus Radu Bănică, în cadrul unui podcast.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă