Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de la TVR 1: „Nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere”

Publicat pe

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de la TVR 1. Radu Ștefan Bănică a semnat cu TVR 1. Fiul lui Ștefan Bănică va avea rolul de jurat într-o emisiune de talente pentru copii. Tânărul a făcut primele declarații despre proiectul în care este implicat, susținând că va putea fi urmărit pe micul ecran începând de weekend-ul următor. Acesta a mărturisit că nu a cerut sfatul nimănui atunci când a primit oferta de angajare, ci a preferat să-și negocieze singur contractul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de la TVR 1. În vârstă de 20 de ani, Radu Ștefan Bănică este extrem de dedicat carierei sale, fiind student la UNATC, în ultimul an. Pe lângă asta, fiul celebrului artist și-a făcut debutul și în lumea afacerilor, fiind proprietarul unei cafenele din centrul Bucureștiului. Recent, acesta a anunțat că este implicat într-un nou proiect de televiziune, în calitate de jurat. Este vorba despre un concurs de talente pentru copii, iar emisiunea va fi difuzată pe TVR 1. Tânărul a mărturisit că nu le-a cerut sfatul părinților atunci când a primit această ofertă, preferând să-și negocieze de unul singur termenii contractului.

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de la TVR 1: „Nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere'Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de la TVR 1: „Nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere'

Radu Ștefan Bănică a semnat cu TVR 1. Fiul celebrului artist nu este străin de lumina reflectoarelor. De-a lungul timpului, acesta a fost invitat la mai multe emisiuni televizate, a jucat pe scene de teatru importante și a fost concurent în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva'.

Citește și: „Pleacă de aici că, dacă vrea, tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters”.Radu Ștefan Bănică a fost victima bullying-ului, la școală

Citește și: Copiii lui Ștefan Bănică vor juca în noua serie din „Liceenii”.Violeta și Radu Ștefan au roluri importante

Citește și: Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe:”Nu pot comenta deciziile altora”

Citește și: Cabral ia o pauză de la televiziune. Care este motivul:”Am obosit. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt”

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de la TVR 1

Tânărul va avea rolul de jurat în cadrul emisiunii „Vedeta Familiei', un nou proiect marca TVR 1. Prima ediție a show-ului va fi difuzată în acest weekend. Emisiunea se desfășoară sub forma unui concurs de talente pentru copii, iar Radu Ștefan Bănică va juriza numerele de actorie.

„Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, n.r.), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică', a explicat Radu Ștefan Bănică.

„Îmi plac copiii'

Tânărul a mărturisit că nu a mai lucrat cu copii până acum, însă, având doi frați mai mici, are suficientă experiență pentru a se adapta formatului emisiunii.

„Nu am mai lucrat până acum, însă am acasă doi fraţi mai mici (n.r.: Ana Violeta – care împlineşte la 15 decembrie vârsta de 15 ani şi este sora pe care o are din căsătoria tatălui său cu Andreea Marin şi Alexandru – în vârstă de doar 3 ani şi jumătate, care este fratele pe care îl are din actuala căsătorie a tatălui său cu Lavinia Pârva). Îmi plac copiii, aşa că îmi este uşor, cu toate că ştiu cât este de greu să le dai veşti rele', a mai dezvăluit el.

„Nu am cerut sfatul nimănui'

Radu Ștefan a mărturisit că nu a cerut părerea nimănui atunci când a semnat contractul cu TVR 1. Se pare că mama acestuia, Camelia Constantinescu, este cea care se ocupă de imaginea lui și îi oferă sfaturi în acest sens.

„Sunt un încăpăţânat, aşa că nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere', a explicat Radu Ștefan.

Pe lângă noul proiect în televiziune, Radu Ștefan joacă în mai multe spectacole de teatru, fiind student la UNATC.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter