Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, despre relația cu Lavinia Pîrva: "Mereu am avut o..."

Publicat pe

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., a vorbit deschis despre relația pe care o are atât cu mama Violetei, Andreea Marin, cât și cu actuala parteneră de viață a tatălui său, Lavinia Pîrva. În cadrul unui interviu, tânărul a spus cum se înțelege cu îndrăgita cântăreață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică Jr. are trei copii cu trei partenere de viață. Radu Ștefan Bănică este cel mai mare dintre aceștia și îi urmează calea tatălui, este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, dar cochetează și cu muzica. Ba chiar mai mult, de curând, a reușit să-și deschidă și propria afacere.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, despre relația cu Lavinia Pîrva: "Mereu am avut o..."Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, despre relația cu Lavinia Pîrva: "Mereu am avut o..."

Ei bine, după ce tânărul a dezvăluit că are o relație foarte bună cu Andreea Marin, a decis să vorbească și despre cum se înțelege cu Lavinia Pîrva, actuala soție tatălui său. Iată ce spune fiul actorului despre cântăreață.

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva: „Abia terminasem Bac-ul și…'

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Reghe de Ziua Îndrăgostiților:„De morți, numai de bine!. Ce cadouri luxoase își făceau în trecut

Citește și: Valentina Pelinel și Laura Dincă, fosta iubită a lui Cristian Boureanu, vecine de masă la o nuntă.Ce gest a făcut Cristi Borcea

Ce spune Radu Ștefan Bănică despre relația cu Lavinia Pîrva

În cadrul unui interviu, Radu Ștefan Bănică recunoștea că are o relație extrem apropiată cu fosta parteneră de viață a tatălui său, Andreea Marin. Ei bine, a venit momentul ca tânărul să vorbească și despre cum se înțelege cu Lavinia Pîrva, femeia care i-a dăruit un băiețel lui Ștefan Bănică Jr.

Fiul actorului a fost cât se poate de sincer și a spus că are o relație la fel de bună și cu Lavinia. Ba chiar mai mult, a adăugat faptul că mereu s-au înțeles ca doi prieteni și că asta i se pare foarte tare.

Foarte bine mă înțeleg și cu Lavinia. Mereu am avut o relație mai de …. prietenie, adică e bine', a spus Radu Ștefan Bănică, pentru Antena Stars.

Cât despre fosta soție a tatălui său, Andreea Marin, tânărul actor spune că a apreciat întotdeauna la aceasta că l-a tratat ca pe copilul ei. Ține foarte mult atât la ea, cât și la sora lui vitregă, Violeta.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea', a mărturisit Radu, fiul lui Ștefan Bănică.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter