Raluca Bădulescu, la un pas să se căsătorească cu un bărbat din Mexic: "N-am cum să-l uit"

Publicat pe

Raluca Bădulescu a anunțat în urmă cu câteva zile că divorțează de soțul ei, Florin Stamin. Creatoarea de modă a făcut dezvăluiri surprinzătoare din trecutul său. Jurata de la Bravo, ai stil! a mărturisit că a fost pe punctul de a se căsători cu un bărbat din Mexic. Vedeta a spus care a fost motivul pentru care s-a răzgândit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează după 13 ani de căsnicie. Vedeta de la Kanal D a declarat că au rămas prieteni și că despărțirea nu a fost una cu scandal. Ba din contră, atât Raluca, cât și Florin, au ajuns la concluzia că relația lor nu mai poate continua. Blondina a mărturisit că soțul ei a avut o viață ușoară înainte de a o cunoaște pe ea.

Raluca Bădulescu, la un pas să se căsătorească cu un bărbat din Mexic: "N-am cum să-l uit"Raluca Bădulescu, la un pas să se căsătorească cu un bărbat din Mexic: "N-am cum să-l uit"

Recent, vedeta a vorbit despre un moment din viața sa pe care nu o să-l uite niciodată. Raluca Bădulescu a dezvăluit că a fost la un pas să se căsătorească cu un bărbat din Mexic. Blondina a vrut să facă marele pas alături de acest bărbat, dar s-a răzgândit.

Citește și: În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul:„Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta'

Citește și: Cum a ajuns Raluca Bădulescu să fie vedeta cu cea mai mică talie din România:'Nici mie nu-mi vine să cred'

Citește și: Eric de Oliveira, transportat de urgență la spital.Fostul fotbalist se află în stare gravă

Citește și: Vincenzo Castellano a dat mare petrecere de ziua lui, în București!Ce invitați a avut fostul soț al Antoniei

Raluca Bădulescu, la un pas să se căsătorească cu un bărbat din Mexic

Raluca Bădulescu și Florin Stamin divorțează după 13 ani de căsnicie. Cu toate astea, puțină lume știe că vedeta a mai fost la un pas să se căsătorească. Jurata de la Bravo, ai stil! a fost invitată în podcast-ul lui Gojira, unde a vorbit despre trecutul ei. Blondina și-a adus aminte de un moment special pe care l-a trăit în tinerețe. Raluca a povestit că a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat din Mexic, iar cei doi au fost la un pas să se căsătorească. Vedeta a mărturisit că își amintește foarte bine cum l-a întâlnit. Potrivit acesteia, bărbatul făcea surf și îi plăceau provocările, motiv pentru care Raluca a decis să se despartă de el.

Trebuia să mă mărit, practic, în urmă cu 1825 de ani. Am plecat eu, țin minte, nu mai știu, am fost în Mexic, o chestie de genul ăsta, și-a trecut unul n-am să-l uit, faza asta n-am cum să o uit toată viața, Enrique îl chema. Eram la hotel. Omul surfer. Omul avea părul lung, bronzat, rupea surf-ul. Am stat cât am stat cu el în Mexic, până când mi-a dat cu virgulă. Omul trăia prea sporturi extreme pentru gusturile mele', a mărturisit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu, despre despărțirea de soțul său

Fashionista a vorbit și despre relația cu Florin, bărbatul care i-a fost alături vreme de 13 ani. Raluca Bădulescu a glumit și a spus că soțul ei a fost fericit înainte să o cunoască. Vedeta de la Kanal D a declarat că amândoi sunt fericiți și despărțirea nu a fost una cu scandal.

„Pe soțul meu pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea.A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol', a mai spus vedeta.

Raluca, despre proiectul Bravo, ai stil!

Raluca Bădulescu face parte din juriul emisiuni Bravo, ai stil! Vedeta a mărturisit că primele luni ca jurată nu au fost ușoare pentru ea. Mai mult, blondina a recunoscut că i-a fost teamă de eșec, dar a reușit să găsească înțelegere din partea colegilor ei. Deși nu multă lume știe, Raluca Bădulescu a lucrat opt ani la o companie petrolier, iar apoi s-a înscris la ASE. Ulterior, viața a dus-o pe alte căi, iar în prezent este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi.

Sursa foto: Captura video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter