Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani: "Mi-am dorit o fetiță!"

Publicat pe

La mai bine de un an de când a adus pe lume un băiețel, Ramona Bădescu este pregătită să devină din nou mamă. La 52 de ani, vedeta dezvăluie că își dorește și o fetiță și este fericită că a întâlnit bărbatul potrivit, care să o facă mamă a doua oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, aflam cu uimire că Ramona Bădescu este însărcinată cu primul ei copil, iar în septembrie a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Iată că, la 52 de ani, vedeta este pregătită să devină din nou mamă și spune că nu este timpul trecut pentru încă o fetiță.

Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani: "Mi-am dorit o fetiță!"Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani: "Mi-am dorit o fetiță!"

„Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!', a spus Ramona într-o emisiune TV.

„Dacă Dumnezeu mi-l dă, de ce nu? Abia m-am obişnuit şi îmi place! Numai că cine ştie dacă o mai fi, tare mi-aş dori o fetiță, este visul vieții mele! Am şi numele ei: Anita!”, declara Ramona Bădescu pentru VIVA! în iunie 2020.

Actrița mai adăugat că și-a dorit din totdeauna o familie și un copil însă viața i-a dăruit toate aceste lucruri abia după multe încercări: „A fost mai greu când l-am alăptat. Ce e al tău e pus deoparte, eu sunt convinsă că am trecut prin încercări multe, dar am câștigat cu greutate ce mi-am dorit dintotdeuna: un copil, o familie.' .

Ramona Bădescu recunoaște că este o mamă posesivă

Pentru moment, Ramona a decis să nu dezvăluie identitatea partenerului ei de viață, bărbatul misterios care a făcut-o mamă, însă admite că este o mamă posesivă pentru Ignatio.

„Sunt o mamă geloasă, posesivă. Îl țin așa sub aripile mele. Sunt protectivă și sunt foarte geloasă. Nu vi-l arăt, nu-l scot în lume. Lăsând gluma la o parte, încă n-am prea ieșit pentru că, mulțumesc lui Dumnezeu, am o terasă frumoasă și am organizat aici tot ce are nevoie să se joace. Nu duce lipsă de nimic. Nu duce lipsă de iubire și afecțiune în primul rând. Acesta este lucrul cel mai important', declara actrița în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”

Sandra Stoicescu, primele declarații după ce fiica ei s-a infectat cu COVID-19. Micuța de 1 an și jumătate are febră

Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Cum este viața de mamă

„Mă ocup de băiețelul meu care este visul vieții mele. Sunt bine, sunt fericită. Nu am nicio problemă. Și Dumnezeu mi-a dat un băiețel cuminte.', a spus Ramona Bădescu.

„A deveni mamă este lucrul cel mai frumos de pe lume, este o datorie față de Dumnezeu şi față de tine însăți, nu este o formă de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îți trăieşti viața într-un mod în care îți faci toate plăcerile. De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră.

Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui. Sunt convinsă că, aşa cum îmi doream eu de la început, privindu-i pe părinții mei şi valorile familiei, acum am avut alături de mine bărbatul pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, pe care îl respect şi care mă respectă, acum a fost cel mai potrivit moment. Aşa a fost să fie şi, oricum, eu nu mă las, mă îngrijesc, mă mențin în formă, astfel încât fiul meu să fie mândru de mama lui.”, a mai declarat Ramona Bădescu pentru VIVA!.

Tatăl Ramonei Bădescu a murit la sfârșitul lunii noiembrie

Cristel Bădescu (89 de ani) s-a stins din viață pe 17 noiembrie după ce fusese infectat cu noul coronavirus.

„Ieri dimineață s-a stins tata. Cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu, cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat, ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui, dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei', a scris Ramona Bădescu atunci.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter