Ramona Olaru petrece Crăciunul în Mexic, după despărțirea de Cătălin Cazacu: ”Pe o plajă cu nisip fin și apă turcoaz”

Publicat pe

Ramona Olaru petrece Crăciunul în Mexic, după despărțirea de Cătălin Cazacu. Frumoasa asistentă TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' s-a pregătit intens pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. După o lună încărcată și plină de proiecte și filmări, a decis că este momentul să se relaxeze. Nu o să petreacă singură, ci chiar alături de un grup de prieteni, direct în Mexic, unde o să se bucure de soare și căldură. Iată declarațiile făcute de îndrăgita blondină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru a decis că este timpul să petreacă Sărbătorile de iarnă într-un mod absolut unic. Fără a ezita, asistenta TV a decis că nu este momentul să stea singură în casă după despărțirea de Cătălin Cazacu, așa că și-a cumpărat bilete direct către Mexic. Nu, nu pleacă în familie sau de una singură, ci cu un grup de preteni.

Ramona Olaru petrece Crăciunul în Mexic, după despărțirea de Cătălin Cazacu: 'Pe o plajă cu nisip fin și apă turcoaz'Ramona Olaru petrece Crăciunul în Mexic, după despărțirea de Cătălin Cazacu: 'Pe o plajă cu nisip fin și apă turcoaz'

Ramona Olaru este o fană a Crăciunului și respectă pe cât posibil tradițiile de Crăciun. În fiecare an, încă de când era doar o copilă, împodobește bradul, fie că este în compania cuiva, fie singură. Cu toate astea, anul acesta nu o să simtă magia Sărbătorilor de iarnă în adevăratul sens al cuvântului fiindcă o să fie pe o plajă cu nisip fin și apă turcoaz.

Citește și: De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu:„Am luat și pisicile, e terminat'

Citește și: Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru:'În sufletul meu sunt terminat'

Citește și: Narcisa Suciu nu l-a iertat niciodată pe tatăl ei, după moartea mamei:”Nu puteam să mă uit la el”

Citește și: Cum a ajuns Theo Rose, de fapt, în juriu la Vocea României:”Smiley m-a sunat”

Ramona Olaru petrece Crăciunul în Mexic, după despărțirea de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a dezvăluit în fața tuturor că pe telespectatorii 'Neatza cu Răzvan și Dani' îi așteaptă o ediție specială de Crăciun, însă în timp ce se difuzează, ea o să se bucure de nisipul fin și apa turcoaz din mexic. Alături de un grup de preteni, frumoasa asistentă TV vrea să încheie anul 2022 într-un mod unic și relaxanr, lăsând în urmă toate supărările, inclusiv despărțirea de Cătălin Cazacu.

'De Sărbători, așa cum v-am obișnuit. Veți avea parte de un program special pregătit pentru voi cu multă distracție, multe jocuri, mulți invitați, colinde și cadouri! Știm deja că această sărbătoare va începe o dată cu ai mei colegi de duminică. Vă promit că veți râde fără oprire! Am pregătit ediţii speciale atât în prima, cât şi în a doua zi de Crăciun, căci sărbătorile se petrec in familie.

Anul acesta, Crăciunul îl voi petrece în Mexic cu o gașcă de prieteni speciali! Și cea mai dragă amintire a mea legată de Crăciun este, bineînțeles, împodobirea bradului, care absolut niciodată, dar, niciodată, nu a lipsit din viață mea! Și eu o duc mai departe orice ar fi.', a declarat Ramona Olaru pentru TVMania.

Unde petrece Ramona Olaru Revelionul

Ei bine, nu doar Crăciunul o să-l petreacă Ramona Olaru departe de meleagurile românești. Frumoasa asistentă TV o să fie și în ultimele zile din anul 2022, cât și primele din 2023, tot în Mexic. O să se bucure de o plajă cu nisip fin, apă turcoaz și totodată de mult soare. Nu o să fie acasă, alături de cei dragi în niciuna dintre aceste zile importante, însă cert este că o să se relaxeze și o să aibă timp pentru ea.

'Revelionul, bineînțeles, mă va prinde pe o plajă cu nisip fin și apă turcoaz! (…) În 2022, mi-a plăcut cel mai mult că am mai evoluat psihic și emoțional și am învățat că nu tot timpul ceea ce îți dorești este totuna cu ceea ce ai nevoie!', a mai declarat Ramona Olaru.

Ce își dorește de Crăciun Ramona Olaru

Ramona Olaru a vorbit deschis despre planurile pe care le are de Crăciun și de Revelion, dpă despărțirea de Cătălin Cazacu. Dacă înainte să se separe aveau planuri împreună, lucrurile au luat o altă întorsătură. Nici atunci când vine vorba de dorințe, frumoasa asistentă TV nu mai este ca în trecut, astfel că lucrurile materiale au dispărut de pe lista ei.

'Am învățat în timp să cer doar ce știu că pot dobândi și singură! Anul acesta nu îmi doresc ceva anume sau ceva material. Dorința mea, la orice sărbătoare, va rămâne următoarea. Cât mai curând în viața mea, aș vrea să apară un copil!', a continuat Ramona Olaru pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter