Randi s-a reprofilat. Cântărețul se lansează în cinematografie: „Scriu scenarii pentru un serial și pentru un film. Dacă...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Randi s-a reprofilat. Cântărețul se lansează în cinematografie. Un mare pasionat de sport, artistul ne-a povestit și despre o altă mare pasiune a lui: gătitul. Familia îl pune, de Sărbători, să frământe cozonaci. În copilărie, el primea de la Moș Crăciun cadouri simple, cum ar fi creioane și izmene, iar atunci când era darnic, îi mai aducea și portocale. De Crăciun, Randi va petrece cu familia, iar de Revelion va cânta. În ianuarie, artistul va pleca într-o vacanță. Într-un interviu pentru viva.ro, Randi a vorbit despre toate aceste lucruri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Randi s-a reprofilat. Cântărețul se lansează în cinematografie. Randi are mușchi și forță în brațe, de aceea familia îl pune să frământe cozonacii de Crăciun. Își amintește că Moșul îi aducea în copilărie creioane, izmene sau și portocale, când era mai bogat. Ca să facă un bănuț, tot în acea perioadă, mergea cu Steaua sau cu Plugușorul.

Randi s-a reprofilat. Cântărețul se lansează în cinematografie: „Scriu scenarii pentru un serial și pentru un film. Dacă...' / EXCLUSIVRandi s-a reprofilat. Cântărețul se lansează în cinematografie: „Scriu scenarii pentru un serial și pentru un film. Dacă...' / EXCLUSIV

Citește și: Randi e familist convins.Cum s-a distrat cu nepoții lui, două săptămâni, în Italia

Citește și: Antonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi:„Răutate, ipocrizie' De la ce a pornit totul

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'e

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu:„Nu pot spune că e foarte roz treaba. Chiar dacă încerc să ascund…'

Randi s-a reprofilat

Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, a făcut mușchi în sala de sport, iar de Crăciun frământă cozonaci. De Revelion va cânta, iar în primele zile din ianuarie va pleca într-o vacanță peste hotare, în același loc, Thailanda. În copilărie spune că Moșul era modest, de aceea mai merge cu Steaua sau cu Plugușorul.

Ai făcut mușchi. Câte ore petreci în sala de sport?

Încerc să petrec cât mai puține ore, pentru că, la un moment dat, am început să simt că stau mai mult acolo. Chiar dacă e pentru sănătate, poate fi și o pierdere de vreme, dacă e mai mult de o oră și jumătate, este exces deja.

Ai făcut sport cu antrenor?

Nu mai fac de mult timp cu antrenor, pentru că am învățat singur ce trebuie să fac în sală și, oricum, informațiile există pe net. Nu cred că ai nevoie de antrenor. Unii au nevoie de antrenor ca să îi motiveze. Eu nu am nevoie de asta.

Ce cadouri primea artistul în copilărie, de Crăciun

A fost Moș Nicolae. Urmează Moș Crăciun. Mai aduce Moșul acum cadouri?

Eu stau singur și nu cred că m-a găsit. Nu mai am Moș acum, dar Moș Crăciun sigur o să vină.

Și în copilărie, ce aducea Moșul?

În copilărie, cadourile erau așa: creioane, izmene sau portocale. Sau și portocale. Când se simțea el darnic venea, și cu portocale.

De Crăciun frământă cozonaci, iar după Revelion pleacă în Thailanda

De sărbătorile aceste ce vei face?

O să luăm masa în fiecare zi cu familia. Timp de cinci sau șase zile o să se întâmple acest lucru și o să gătim, cred. Facem cozonaci. Eu frământ și e greu.

Deci, te pun ai tăi la treabă?

Păi da, că numai eu am brațele acestea, din păcate.

De Revelion ce faci? Pleci în vacanță?

Cântăm și apoi vacanță după Revelion. Merg în Thailanda, unde o să mă întorc pentru a cincea oară. Ori e rutină, ori nu pot eu să mă desprind de zona aceea, dar e foarte frumos.

Randi: 'Vreau să revin în zonele în care am cântat cu Morandi'

Un bilanț. Cum a fost anul 2022 pentru tine?

A fost un an bun din punct de vedere al evoluției personale. Și cred că atunci când evoluezi personal se simte și în ceea ce faci profesional.

Pentru anul viitor ce planuri ai?

Pentru anul viitor am început să lucrez la niște piese în limba engleză. Vreau să revin în zonele în care am cântat cu Morandi.

Cântărețul se lansează în cinematografie

Mai lucrai și la un scenariu de film. Ce se mai aude cu el?

Scriu scenarii pentru un serial și pentru un film. Dacă am lăsat-o moartă în ultimele luni, o să mă reapuc..

Ai colecționat ceva vreodată?

Haine nu-mi permiteam, nu aveam bani așa mulți. La început am dat iama în magazine, dar acum sunt foarte echilibrat și cerebral înainte să îmi iau ceva.

Randi mergea cu plugușorul când eram mic: 'Înșiram monedele pe covor și le împărțeam'

Ai fost cu plugușoșul sau cu colindul când erai mic?

Nu am fost, 'am rupt' colindul. Cu Steaua mergeam cu un coleg de bloc și țin minte așa, că, pe la 12 sau 1 noaptea, ne număram banii. Înșiram monedele pe covor și le împărțeam. Și cântam în blocuri de rupeam.

Și cu bănuții ce v-ați luat?

Nu mai știu. Dar nu erau mulți bani. Nu erau așa multe posibilități pe atunci, dar eram așa de fericit că făceam niște bani eu.

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter