Reacția lui Naomi Hedman când l-a văzut pe Florin Ristei că îi poartă pantofii cu toc: „Ba chiar mi-a dat 2-3 sfaturi” 

Publicat pe

Reacția lui Naomi Hedman când l-a văzut pe Florin Ristei că îi poartă pantofii cu toc. Cei doi s-au cunoscut pe scena de la X Factor România, s-au plăcut și au decis să formeze un cuplu. La scurt timp, s-au și logodit, iar în prezent se bucură unul de celălalt. Fotomodelul e la curent cu proiectele profesionale ale logodnicului ei și îl sprijină în orice context, chiar și acum, în noul sezon de la Te cunosc de undeva, marca Antena 1. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Ristei a fost, cândva, și el concurent în concursul de talente muzicale X Factor România, de la postul Antena. Apoi a participat în Asia Express, alături de fratele lui. Prezintă la Neatza și concertează împreună cu colegii din formația Freestay. În prezent, apare alături de Ilona Brezoianu în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva. Pentru că va avea de interpretat și roluri de femeie, purtând tocuri și rochii, artistul și-a avertizat deja logodnica, pe frumoasa lui de culoare, ca să știe la ce să se aștepte. 

Reacția lui Naomi Hedman când l-a văzut pe Florin Ristei că îi poartă pantofii cu toc: „Ba chiar mi-a dat 2-3 sfaturi' Reacția lui Naomi Hedman când l-a văzut pe Florin Ristei că îi poartă pantofii cu toc: „Ba chiar mi-a dat 2-3 sfaturi' 

Florin Ristei a participat trei sezoane în calitate de concurent în emisiunea Te cunosc de undeva, apoi au urmat trei sezoane în care a urcat pe scenă alături de trupa lui Freestay. Acum, că s-a reîntors, este pentru prima dată când va forma o echipă cu încă o persoană, în acest caz actrița Ilona Brezoianu. Pentru colega lui de breaslă, este prima dată când vine la Te cunosc de undeva, însă are încredere că totul va fi bine și, cel mai important, o să râdă mult. 

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Florin Ristei lui Naomi Hedman, de ziua ei.Iubita artistului a împlinit 29 de ani

Citește și: Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei.Câștigă mult mai mult decât artistul

Citește și: Ce spun medicii legiști în cazul mamei din Timișoara, care s-a aruncat cu cei doi copii de pe bloc.Ce au găsit în telefonul ei

Citește și: Simona Gherghe o susține pe Viorica Vodă, actrița supusă abuzurilor din teatru și film:„Așa-i că știm cu toții cazuri de femei hărțuite? În facultate, în teatre, în televiziuni'

Reacția lui Naomi Hedman când l-a văzut pe Florin Ristei că îi poartă pantofii cu toc

Într-un interviu acordat pentru OKMagazine, artistul a vorbit despre proiectele sale profesionale, însă cea mai recentă este participarea la show-ul Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Întrebat dacă își amintește cum a fost prima oară când a urcat pe scenă purtând tocuri, vedeta a menționat despre o întâmplare cu un vecin, deranjat că se aud prea multe zgomote. 

„Eram acasă. Şi, pe la două noaptea, mi-a bătut la uşă vecinul. Să-mi spună că e deranjat că cineva merge prin casă pe la mine pe tocuri. Dar când am deschis şi a văzut cu ce eram încălţat, a făcut omul o faţă… Mult timp am râs de momentul ăsta. Dar trebuia cumva să mă antrenez pentru emisiune. Ce să spun, am avut noroc de la natură. Cu gleznele şi picioarele şi cu deprinderile mele motrice, care m-au ajutat să stau bine pe tocuri. Totuşi, în timpul liber nu le-aş purta de plăcere', a spus artistul. 

Florin Ristei: „Ba chiar mi-a dat 2-3 sfaturi'

Pe logodnica sa, a ținut-o la curent cu tot ce se întâmplă pe platourile de filmare ale show-ului, ca să nu fie surprinsă când îl va vedea purtând tocuri. Ba mai mult, fotomodelul nu este deranjat de rolurile pe care le va interpreta cântărețul. 

„Am pus-o la curent cu ediţiile trecute de Te cunosc de undeva!, ca să n-o ia prin surprindere când va vedea prima gală din noul sezon, şi m-a pus să încerc şi pantofii ei prin casă, să-mi vadă mersul superb şi să râdă puţin. (râde) Ba chiar mi-a dat şi două-trei sfaturi. (râde)', a mai povestit el pentru sursa citată. 

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter