Momente grele pentru Ioana Tufaru: "Soțul e grav, e internat în spital"

Publicat pe

Fiica Andei Călugăreanu pare lovită de ghinion – după ce a traversat momente dificile în pandemie, iată că acum Ionuț, soțul Ioanei Tufaru, este internat în spital, din cauza mai multor afecțiuni. Ioana a dezvăluit că le este foarte greu, mai ales acum, când Ionuț s-a îmbolnăvit. Iată de ce boli suferă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ionuț, soțul Ioanei Tufaru, se află din păcate în spital în aceste momente, iar Ioana a dezvăluit că, la 54 de ani, acesta se confruntă cu grave probleme de sănătate. Singura alinare a Ioanei este faptul că băiețelul lor este bine.

Momente grele pentru Ioana Tufaru: "Soțul e grav, e internat în spital"Momente grele pentru Ioana Tufaru: "Soțul e grav, e internat în spital"

Soțul Ioanei Tufaru, internat în spital, cu afecțiuni grave

Dacă în urmă cu ceva timp Ioana Tufaru și soțul ei erau o prezență constantă la televiziuni, de ceva vreme cei doi soți au dispărut din atenția publicului. Cei doi se descurcă extrem de greu cu banii, din cauza pandemiei Ioana pierzându-și colaborarea la Teatrul Evreiesc, în timp ce Ionuț are probleme serioase de sănătate, care îl împiedică să muncească. Mai mult, de ceva vreme soțul Ioanei Tufaru a ajuns la spital, unde este internat și se află sub tratament.

„Ionuț e grav, e în spital. La 54 de ani, are multe probleme de sănătate. E bolnav cu inima, plămânii rinichii, de aceea nu mai lucrează. Ne e foarte greu, mai ales acum după perioada cu pandemia', a dezvăluit fiica Andei Călugăreanu pentru impact.ro.

Citește și: Ioana Tufaru a rămas fără bani, din cauza pandemiei: 'A fost un an foarte greu și foarte trist'. Din ce se întreține

Citește și: Ce a făcut Ioana Tufaru în ziua în care Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani: „Strâng în brațe…'

Citește și: Viorica Vodă a povestit un episod traumatizant, după discursul de la Premiile GOPO: „Regizorul mi-a smuls pur și simplu sutienul de pe mine, cu toată echipa de față!”

Citește și: Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie:'Voiam să mă fac gimnastă „

Cu toate că întreaga familie supraviețuiește dintr-un ajutor social infim, de 1000 de lei, Ioana Tufaru a spus că nu poate munci, mai ales în condițiile date…

„Nu pot lucra, pentru că am probleme de sănătate, cu coloana și multe altele. În plus, nu are cine să aibă grijă de băiat”, a spus ea pentru sursa citată.

Un ajutor binevenit pentru cei trei sunt drepturile de autor pe care Ioana le primește de pe urma părinților ei.

„Le iau de două ori pe an, câte 3.000 de lei, atât s-a făcut acum. De fiacare dată îi aștept cu nerăbdare, sunt bineveniți', a încheiat Ioana.

Ioana nu își mai dorește un al doilea copil

Ioana Tufaru și soțul ei au un fiu în vârstă de 6 ani, un băiețel extrem de reușit. Când a venit pe lume, micuțul Luca avea doar 1,700 kg, însă, datorită grijii părinților săi, s-a transformat acum într-un puști vesel și plin de energie. Chiar dacă au avut multe probleme financiare, Ioana Tufaru și Ionuț au reușit să-i asigure fiului lor o copilărie fericită și normală. Fiica Andei Călugăreanu a precizat însă, cu ceva timp în urmă, că ea și Ionuț nu au de gând să-i mai facă un frățior lui Luca.

Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic, cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani. Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil„, a declarat Ioana Tufaru pentru playtech.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter