Fiica cea mare a Anamariei Prodan și-a deschis propria afacere! Cu ce se ocupă Rebecca Dumitrescu

Publicat pe

Rebecca Dumitrescu și-a deschis propria afacere! Anamaria Prodan se mândrește cu copiii săi. Fiica cea mare a impresarei a profesat o perioadă ca model, iar acum a intrat în lumea afacerilor. Rebecca și-a deschis propriul magazin de haine, iar mama sa este foarte încântată de alegerea făcută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rebecca Dumitrescu este fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan. Aceasta are 22 de ani și a absolvit recent Institutul Maragoni din Italia, iar acum este designer cu acte în regulă. Mai mult, o bună perioadă de timp, fiica Anamariei Prodan a profesat ca model și a avut defilări pentru branduri cu renume precum Dolce&Gabbana.

În prezent, aceasta a renunțat la viața de model și a ales să o urmeze pe mama sa în lumea afacerilor. Tânăra a deschis magazinul „Remundi', de care este foarte mulțumită.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima apariție împreună după zvonurile despre divorț!Imaginile postate de impresară

Citește și: Imagine virală cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu.Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador:„O relație toxică'

Citește și: Andreea Ibacka a ajuns la spital. Vedeta naște astăzi:„Sunt în travaliu'

Rebecca Dumitrescu și-a deschis propria afacere!

Deși mama ei este nimeni alta decât Anamaria Prodan, tânăra nu a avut foarte multe apariții și a preferat întotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor. Recent, aceasta a renunțat la cariera de model și a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis: și-a deschis propriul magazin de haine. „Remundi' este numele atelierului la care Rebecca Dumitrescu a muncit din greu.

„Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândri de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine', a spus Rebecca Dumitrescu.

Anamaria Prodan, ajutată de fiica sa

Rebecca a fost mereu alături de mama sa, Anamaria Prodan. Aceasta a apărut pe lume în perioada în care impresara era căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu. Deși cei doi și-au spus adio în urmă cu mulți ani, Rebecca a avut întotdeauna o relație bună cu mama sa, dar și cu actualul soț al acesteia, Laurențiu Reghecampf.

Aceasta a profesat ca model o lungă perioadă de timp, însă a făcut parte și din Consiliul Director al unui club de fotbal. Aceasta experiență a avut-o la Hermannstadt, unde a ajutat-o pe mama sa. Anamaria Prodan era agent FIFA și nu putea ocupa și această funcție, așa că Rebecca i-a fost alături.

Anamaria Prodan divorțează sau nu de Laurențiu Reghecampf

În ultima perioadă, cei doi au intrat în atenția presei datorită faptului că Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța de soția lui. Deși acesta părea foarte hotărât, Anamaria Prodan a negat întotdeauna afirmațiile bărbatului său.

Impresara susține că familia sa este extrem de fericită și că nu există nicio șansă de divorț. Ba mai mult, aceasta își arată iubirea față de Laurențiu Reghecampf de fiecare dată când are ocazia.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter