Rebeka, sora secretă a lui Pepe, spune adevărul despre relația lor: „Nu pot să trag întruna de un om”

Publicat pe

Cu toate că Pepe a fi declarat în trecut că are o relație bună cu sora lui mai mică, Rebeka. Însă tânăra îl contrazice și spune că nu au prea multe tangențe. Rebeka a povestit că o doare lipsa fraților ei din viața sa și s-a simțit mereu lăsată pe dinafară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rebeka a făcut dezvăluiri despre relația dintre ea și Pepe. Cu toate că nu a vorbit până acum despre asta, copila s-a maturizat și acum a ales să spună adevărul despre familia ei.

Rebeka, în vârstă de 17 ani, a decis să vorbească despre relația dintre ea și Pepe, afirmând că el nu a fost niciodată apropiat de ea, lucru care a rănit-o pe adolescentă.

Rebeka își dorește o carieră în muzică și speră ca într-o bună zi să fie cunoscută. A început să cânte de la 12 ani, însă nu a avut niciodată susținerea fratelui său, Pepe, pe care și-ar fi dorit-o atât de mult.

Rebeka, sora secretă a lui Pepe, spune adevărul despre relația lor: „Nu pot să trag întruna de un om'Rebeka, sora secretă a lui Pepe, spune adevărul despre relația lor: „Nu pot să trag întruna de un om'

„Nu am avut tangențe foarte mari, eu nu am spus niciodată cine sunt, că sunt sora lui Pepe. Eu mi-as fi dorit susținerea sa morală, atât. Să îmi spună Rebeka, aici falsezi, Rebeka, aici nu e bine. Mi-a spus că mai durează, că momentan sunt mică. Am crescut, dar tot nu se întâmplă nimic', a spus Rebeka.

Ea spune că Pepe nu ar fi susținut-o deloc să își urmeze visul și pasiunea, cu toate că îi este frate și are o experiență consistentă în acest domeniu. Rebeka și cei 6 frați ai ei nu comunică și nici nu au o relație apropiată, motiv care i-a produs o suferință enormă fetei, dar și mamei sale.

„Pe o scară de la 1 la 10, deloc, 0. Eu îmi doresc, eu cred că orice copil își dorește un frate mai mare sau o soră mai mare cu care să vorbească. Ei sunt indiferenți față de mine, eu nu am cum să trag întruna de un om. Din 6 frați e foarte greu, e o diferență de 20 de ani între mine și Pepe, eu având 17, el 40, îmi putea fi tată.

Eu am fost întotdeauna în afara cercului și nu vreau să mă bag eu așa în cerc. Au fost 17 ani în care ei n-au existat lângă mine. Tata a fost cum a putut, cu un sfat, cu o vorbă bună. e criticul meu cel mai mare', a spus Rebeka, la Acces Direct.

Rebeka, despre Pepe: „Nu m-a ajutat niciodată'

Rebeka este dezamăgită că Pepe nu se gândește deloc la ea și nu o ajută în niciun fel pe plan muzical, deși este un artist cunoscut și cu multe relații, care ar punea să facă multe pentru ea.

„Pepe nu m-a ajutat niciodată și există și conversații în care eu îi trimit cover-urile mele și el nu-mi răspunde la telefon. O singură dată mi-a răspuns, acum doi ani, când i-am trimis un cover și mi-a zis „E mai ok!’ . Dar, nu mi-a dat aripi și nici nu m-a încurajat în vreun fel. Eu am așteptat întotdeauna o părere din partea lui. 

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor a cedat nervos din cauza lui Jador: „Mă demoralizează, plec acasă din cauza lui'

Citește și: Ceartă între fetele și băieții din echipa Faimoșilor de la Survivor! Simona Hapciuc a răbufnit: Suntem luate la mișto și înjurate’

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu și fiica ei au fost amenințate: ‘Orice gând că aș fi avut eu vreo legătură…’

Sunt dezamăgită pentru că aș fi vrut să am parte de încurajare măcar din partea familiei, dar nu o am din partea lui. Eu cred că el a înțeles că vreau să mă ridic pe numele lui, dar eu nu vreau asta.  Faptul că are barul acela pe care-l face online … a chemat multe alte fete, iar eu nici măcar nu știu cum arată barul acela online. Mi-aș fi dorit să cânt lângă el, dar nu se poate … „ a mai adăugat tânăra.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter