Ella de la Puterea Dragostei, atac la Jador, după ce le-a jignit pe fetele de la Survivor: "Urât!"

Publicat pe

Ella de la Puterea Dragostei nu apreciază comportamentul lui Jador de la Survivor. Deși l-a iubit cândva, Ella nu este de acord cu felul în care Jador se poartă cu unii dintre concurenții de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ella de la Puterea Dragostei a fost invitată la Ștafeta Mixtă cu Alex și Cornelia, acolo unde a făcut dezvăluiri uluitoare despre Jador și felul în care acesta se poartă cu ceilalți concurenți din competiția Survivor.

Ella de la Puterea Dragostei, atac la Jador, după ce le-a jignit pe fetele de la Survivor: "Urât!"Ella de la Puterea Dragostei, atac la Jador, după ce le-a jignit pe fetele de la Survivor: "Urât!"

Totul a pornit de la momentul în care Jador a dat cu piciorul în ghiozdanul lui Zanni, iar între cei doi a izbucnit o mică ceartă, în timpul căreia artistul i-a spus că nu e bărbat. Ella s-a declarat deranjată fiind de comportamentul lui Jador la adresa lui Zanni și i-a bătut obrazul lui Jador.

„Urât! Așa face când e nervos și are o atitudine proastă. Nu e o glumă. Eu îl cunosc mai bine. Foarte bine. Știu când face niște chestii. Am fost, da (Impreuna). Parcă. Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. Dacă sunt camere, trebuie să își ceară scuze.

Nu știai cum e el în fața camerelor? E realitatea. Tot l-am scutit. Dacă nu erau camerele îi lua mult să își ceară scuze', a mărturisit Ella de la Puterea dragostei potrivit Wowbiz.

Citește și:

Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador: „L-a făcut terci și varză!”

Jador și Simona Hapciuc de la Survivor formează un cuplu? Dezvăluiri neașteptate

Jador de la Survivor, cu ochii în lacrimi, despre fosta iubită: „O iubesc la fel de mult ca pe mama”

De ce s-au despărțit Ella și Jador de la Survivor

Jador și Ella au fost cei mai controversați și apreciați concurenți din cadrul emisiunii 'Puterea Dragostei'. Se pare că brunetă a vrut să se lanseze în muzică, iar Jador nu a susținut-o în acest demers.

'Ella ar fi luat legătura cu Costi Ioniță, cred că chiar el ar fi contactat-o pentru a-i face o melodie. Ea era foarte încântată, având în vedere că știe că el este un profesionist. Însă, de la discuția ce a avut loc acum câteva săptămâni bune și până acum, nu s-a întâmplat nimic concret. Apropiații cred că și-ar fi băgat Jador coada. Probabil i-o fi spus lui Costi: Ori eu, ori Ella'.  Și probabil Costi o fi ales să lucreze cu Jador.

Ella nu este surprinsă, se așteapta la așa ceva mai ales că în vară, ea ar mai fi pierdut' niște evenimente din cauza lui Jador. Era invitată la petreceri, la diferite localuri, alături de Jador și alți concurenți de la Puterea Dragostei', dadea ok-ul pentru participare și mai apoi era sunată să i se spună că nu mai poate veni pentru că Jador ar fi pus condiții.

Dacă onorează el invitația, nu dorește să dea nas în nas cu Ella. Între Jador și Ella au tot fost discuții, de-a lungul timpului, ei acum se ciondănesc, acum sunt prieteni și-și vorbesc'au susținut surse din anturajul fostei concurente de la Puterea Dragostei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter