Regina Elisabeta i-a interzis Prințului William să se căsătorească cu Kate Middleton: ”A considerat inacceptabil”

Publicat pe

După 8 ani de relație, în anul 2010, Prințul William și Kate Middleton și-au anunțat oficial logodna. În anul 2011 au devenit soț și soție, însă Regina Elisabeta  i-a interzis Prințului William să se căsătorească cu Kate Middleton. Adevăratul motiv a ieșit la iveală abia acum.

Relația lui Prințului William cu Kate Middleton a fost una plină de suișuri și coborâșuri, cei doi s-au despărțit de mai multe ori, însă într-un final au rămas tot împreună. Motivul pentru care nu s-au grăbit cu căsătoria a fost că Regina Elisabeta a II-a i-a interzis Prințului William să se căsătorească cu Kate Middleton, până când aceasta nu își va găsi un loc de muncă. Autoarea Katie Nicholl  dezvăluie în cartea ei, intitulată „The Making of a Royal Romance', de ce Prințul William a ezitat mult timp să-i pună marea întrebare lui Kate. „Regina avea îngrijorări grave și credea că Kate trebuia să aibă un loc de muncă și o identitate de sine stătător înainte să fie anunțată logodna ei cu prințul William', a explicat expertul regal.

„Ea (regina – n.r.) este unul dintre cei mai muncitori și activi membri ai familiei regale, în ciuda vârstei ei. Astfel, a considerat inacceptabil ca un viitor membru al familiei regale să nu aibă o slujbă cu normă întreagă. A considerat că dacă Kate vrea să devină într-o zi consoarta lui William, atunci trebuie să aibă un loc de muncă bun', se arată în casă.

Kate Middleton a lucrat pentru o perioadă la casa de modă Jigsaw , dar a renunțat la acest job.  Ducesa a început apoi să lucreze împreună cu familia ei la petrecerile organizate de firma mamei sale, Party Pieces. După ce a devenit soția prințului William, Kate Middleton s-a implicar în toate activitățile familiei regale.

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit porecla adorabilă pe care Prințul George i-a dat-o tatălui său

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry se mută de la Palatul Kensington. Motivul nu e Kate Middleton, așa cum se zvonea

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter