Schimbări majore la "Bravo, ai stil" sezonul 5. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Ilinca Vandici

Publicat pe

Cel mai în vogă show de stil din România, Bravo, ai stil!', va debuta cu cel de-al cincilea sezon pe 31 decembrie, în seară de Revelion, la ora 20:00, într-o ediție specială de Sărbătoare, în care telespectatorii le vor putea cunoaște în premieră pe cele 10 concurente aflate în cursa pentru marele premiu: 100.000 de lei și titlul de Cea mai stilată femeie din România.

Începând din 1 ianuarie, emisiunea prezentată de Ilinca Vandici va fi putea fi urmărită patru zile pe săptămâna, de la 22:30; de luni până miercuri vor fi difuzate edițiile zilnice, în care concurentele își vor da toată silința pentru a primi punctele atât de necesare din partea juraților, iar în fiecare joi, de la aceeași ora, telespectatorii vor putea urmări Galele Bravo, ai stil!'.

Juriul de la „Bravo, ai stil” sezonul 5

La masă juriului se vor află trei personalități cu greutate din lumea modei românești, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu; una dintre noutățile acestui sezon este dată de faptul că celor trei jurați li se va alătură săptămânal un invitat special, gata să valideze și să comenteze ținutele concurentelor.

Telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus în evoluția în concurs a concurentelor, pentru că aceștia își vor putea susține favorită prin intermediul votului exprimat prin SMS. În timpul galelor se vor face eliminările, în urmă voturilor. Mai multe informații referitoare la mecanismul de votare va vom furniza în perioada imediat următoare.

Nu pierdeți premieră debutului cinci Bravo, ai stil!', 31 decembrie, de la ora 20:00, în care telespectatorii vor putea face cunoștință, în premieră, cu cele 10 concurente. Începând cu 1 ianuarie, emisiunea va putea fi urmărită de luni până joi, de la 22:30, la Kanal D!

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter