Andra şi Cătălin Măruţă, surprinşi la serbarea lui David. Eva, fetiţa lor, nu a lipsit

Publicat pe

Andra şi Cătălin Măruţă au mers şi anul acesta la serbarea lui David. Totul a decurs minunat, băieţelul a demonstrat cât de talentat este!

Formează o familie incredibil de frumoasă. Şi Cătălin şi Andra au cariere de succes. Putem spune că pe toate planurile le merge extrem de bine. Iată că ei nu uită să rezerve şi timp copiilor. Cei doi au mers la serbarea lui David, băieţelul lor. Acesta a urcat pe scenă, a cântat şi a îmbrăcat costumul de spiriduş.

Nici mezina familiei, Eva, nu a lipsit. Ea a purtat o rochiţă roşie, de Crăciuniţă. Toţi au petrecut clipe magice.

„David ne-a adus la serbare. Eva si-a asortat rochita, asa ca doar am petrecut clipe magice azi. Bineinteles, il asteptam cu drag pe Mosu „, a scris Andra în mediul online. Nici Măruţă nu s-a lăsat mai prejos: „Un alt an, o noua serbare. David este un sustinator infocat al Mosului, iar Eva un ajutor de nadejde.”.

Andra şi Cătălin Măruţă, surprinşi la serbarea lui David. Eva, fetiţa lor, nu a lipsitAndra şi Cătălin Măruţă, surprinşi la serbarea lui David. Eva, fetiţa lor, nu a lipsit

Andra, primele declaraţii despre al treilea copil

Andra a ridicat imediat un semn de întrebare acum câteva zile când, în prezenţa Adelei Popescu, a afirmat că este şi ea însărcinată, mângâindu-se pe burtă.  Cântăreaţa, exclusiv în noul număr al revistei VIVA!, a făcut primele declaraţii despre al treilea copil.

Ai făcut o afirmație, în glumă, că ești gravidă. Publicul din social media și presa au fost în delir. E clar că toată lumea te vrea mamă din nou… Vă gândiți și la al treilea copil?

Da, cred că lumea s-ar bucura, mai ales pentru că noi am spus mereu că ne dorim mulți copii și atunci se și asteaptă la vestea asta. Numai că nu e încă momentul, sunt implicată în multe proiecte și Eva e încă mică. Vreau să mă bucur de primii ani ai fiecăruia dintre copii, să nu vină bebe și să ratez multe etape din primii ani ai Evei. Și pe David l-am putut vedea învățând să meargă, să vorbească, să facă tot felul de lucruri. Așadar, mai așteptăm să mai crească Eva un pic până să ne gândim serios la al treilea copil.

Andra, vizită emoţionantă la un azil de bătrâni

Andra s-a emoţionat în urma întâlnirii cu bătrâneii şi s-a declarat dezamăgită de statisticile specialiştilor. „M-am întristat foarte tare când am citit statisticile conform cărora peste un milion jumătate de bătrâni se simt singuri şi inutili. Asta m-a ambiţionat să vin, să-i colind şi să le aduc puţin din spiritul Crăciunului”, a scris Andra pe Facebook.

Ea le-a dus acestora nenumărate cadouri.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter