Cine a fost prima iubită a lui Smiley? Ea a jucat şi într-un videoclip alături de celebrul cântăreţ

Publicat pe

Am decoperit cine a fost prima oubită a celebrului cântăreţ Smiley. Acesta a trăit o dragoste frumoasă alături de o colegă din liceu!

Smiley este extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală, mai mult decât atât, el a făcut foarte puţine declaraţii privind relaţiile lui.

Cea mai cunoscută și comentată poveste de iubire a acestuia a fost cu actrița Laura Cosoi, cea care acum este căsătorită cu Cosmin Curticăpean. Relația dintre Smiley și Laura Cosoi a durat cinci ani.

În prezent, se pare că acesta ar trăit o poveste de iubire alături de Gina Pistol. Niciunul dintre ei nu a făcut declaraţii în acest sens, însă Chef Scărlătescu i-a dat de gol. Potrivit spuselor lui, Gina Pistol este foarte fericită alături de Smiley. Mai mult, cântărețul și chef-ul s-au cunoscut și se înțeleg foarte bine.

„Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc.”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

În prezent, Olivia este stilistul Irinei Rimes, juratul de la Vocea României. Se pare că Smiley şi fosta iubită se mai văd pe holurile de la celebrul concurs difuzat la Pro TV.

Am aflat însă cine a fost prima lui iubită. Fata se numea Olivia. Povestea lor de iubire datează din liceu, când ambii învățau la Colegiu național „Zinca Golescu', din Pitești, potrivit one.ro. După terminarea liceului s-a rupt și povestea de dragoste dintre cei doi. Simpatica Olivia, care în liceu a fost desemnată Miss Boboc, a  apărut și în videoclipul piesei „Oare ştii’, din anul 2002, pe când Smiley era la începuturi în domeniul muzicii și activa cu trupa Simplu.

Smiley, mărturisire emoționantă despre una dintre cele mai importante femei din viața lui

Smiley va avea cu siguranță pentru ce să petreacă în noaptea dintre ani, 2018 a fost un an extrem de generos. Nu doar că tocmai a fost desemnat Bărbatul Anului la gala revistei Unica, dar recent a încheiat primul său turneu național, unde a avut parte și de un spectator neașteptat.

L-am întâlnit pe Smiley la o seară de karaoke organizată în cinstea echipei de la Vocea României, unde abia aștepta să petreacă în formulă completă, alături de colegi, cu toate că tocmai se întorsese din primul său turneu național, #Confesiune. Aproape 30 000 spectatori a avut Smiley în această aventură, ce a inclus zece orașe din țară.

Foto: Captură Youtube, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter