Meghan Markle și Prințul Harry se mută de la Palatul Kensington. Motivul nu e Kate Middleton, așa cum se zvonea

Publicat pe de Oana Pantazi

Vestea că Meghan Markle și Prințul Harry se mută de la Palatul Kensington a readus pe tapet zvonurile conform cărora cele două cumnate, Meghan și Kate, nu sunt în relații prea bune și că, tocmai de aceea, Ducii de Sussex preferă să pună distanță între cele două familii…

Meghan Markle și Prințul Harry se mută de la Palatul Kensington. Bebelușul lor se va naște în primăvara anului viitor.

Meghan Markle și Prințul Harry își schimbă adresa. Ceea ce până acum era doar la nivel de zvon a fost confirmat în weekend de biroul de presă al Palatului Kensington, care a confirmat faptul că Ducii de Sussex urmează să se mute din actuala locuință. La începutul anului viitor, Ducii de sussex se vor muta din reședința lor actuală de la Palatul Kensington pe proprietatea Frogmore Cottage, în Windsor.

Meghan Markle și Prințul Harry se mută în suburbii

De altfel, cuplul regal este deja obișnuit cu această proprietate, pe Meghan Markle și pe Prințul Harry legându-i amintiri frumoase de viitoarea lor locuință. Imediat după logodna lor, cei doi îndrăgostiți s-au mutat la Nottingham Cottage, în proximitatea Palatului Kensington, unde au fost vecini cu fratele lui Harry, Prințul William, și soția lui, Kate Middleton. Acum însă, Meghan și Harry, care urmează să devină curând părinți, s-au decis să se mute într-o zonă pastorală, Frogmore, aflată la aproximativ 32 de kilometri de Londra.

Frogmore Cottage, viitoarea locuință a lui Meghan Markle și a Prințului Harry de pe domeniul Windsor

Frogmore Cottage, viitoarea locuință a lui Meghan Markle și a Prințului Harry de pe domeniul Windsor

Locuința Ducilor de Sussex a devenit neîncăpătoare

Deși se zvonea că motivul principal al fi faptul că relația dintre Meghan Markle nu este una bună decât în aparență – s-a vorbit mult despre nemulțumirea Ducesei de Cambridge cu privire la faptul că Regina a invitat-o pe mama lui Meghan să petreacă împreună Crăciunul, în timp ce pe părinții ei nu i-a invitat niciodată –, Ducii de Sussex au un cu totul alt motiv să se mute la Castelul Windsor. Casa din Nothingham are doar două dormitoare, care curând se vor dovedi neîncăpătoare când se va naște copilul, deoarece, cu siguranță, cei doi viitori părinți vor angaja și o bonă. Și, în plus, mai sunt și cei doi căței și pisica…

Frogmore House, reședința vecină cu noua lpcuință a Ducilor de Sussex

Frogmore House, reședința vecină cu noua lpcuință a Ducilor de Sussex

Casa cu broaște

Pentru cei mai mulți ar putea părea ciudat, dar denumirea de Cottage (căsuță) e potrivită doar în comparație cu Palatul Windsor, pentru că viitoarea reședință a lui Meghan Markle și a Prințului Harry are nu mai puțin de 10 dormitoare și a fost recent modernizată. Frogmore Cottage, care a fost cândva folosită de staff-ul palatului, este în apropiere de Frogmore House (a fost botezată așa din cauza numărului mare de broaște din zonă), un superb conac din secolul al XVII-lea, unde Meghan Markle și Prințul Harry, alături de 200 de invitați, au făcut petrecerea de nuntă. În plus, cununia religioasă s-a ținut tot pe aceeași proprietate, în capela Palatului Windsor și, cu siguranță, tot acolo va fi botezat bebelușul care urmează să se nască la primăvară, așa că cei doi duci sunt în primul rând legați sentimental de noua lor locuință.

Foto: Hepta, Instagram

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter