Regulile din semifinala SuperStar România. Cine sunt primii concurenți

Publicat pe

Regulile din semifinala SuperStar România. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii SuperStar România. Astăzi, 19 noiembrie 2021, va avea loc prima semifinală a emisiunii. Cei 32 de concurenți care au reușit să treacă peste audiții și recall-uri vor urma pe scena de la Arenele Romane. Vor da tot ce pot și vor încerca să-i convingă pe jurații show-ului că au tot ceea ce le trebuie pentru a merge și în live-uri. În această seară, Smiley va acorda wild card-ul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Regulile din semifinala SuperStar România. După ce concurenții au trecut prin probe tot mai dure, a sosit momentul pentru cele mai mari provocări din viața lor. Cei 32 de participanți de la SuperStar România care au trecut de audiții și recall-uri sunt pregătiți să urce pe scena de la Arene Romane. Astăzi are loc prima semifinală a show-ului de pe PRO TV, iar fanii o așteaptă nerăbdători.

Regulile din semifinala SuperStar România. În această seară, pe PRO TV, telespectatorii SuperStar România își vor putea urmări preferații în prima semifinală. Această etape presupune unele reguli clare, de care toată lumea trebuie să țină cont. Tot astăzi, fanii show-ului muzical vor avea parte de o surpriză. Smiley va acorda wild card-ul!

Citește și: Theo Rose prezintă emisiunea SuperStar de la Pro TV:”O mare provocare…”

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carla’s Dreams de la SuperStar România:”Uneori nu e doar despre succes”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler:„Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu'

Citește și: Mihai Făgădaru, fostul soț al Ioanei Picoș, a murit. Era în stare gravă la spital:„Se simțea rău…'

Regulile din semifinala SuperStar România

Regulile din semifinala SuperStar România. Potrivit comunicatului oficial, structura etapei presupune ca în fiecare dintre cele patru semifinale să intre câte opt concurenți. Fiecare dintre ei vor interpreta câteva două piese, împreună cu band-ul de pe scena de la Arenele Romane. Dintre ei, doar doi concurenți se vor califica direct în live-uri.

În ceea ce-i privește pe cei șase concurenți rămași, unul va fi ales pentru a intra la votul publicului. După această etapă, opt participanți de la StuperStar România vor fi deja calificați. Ceilalți patru vor spera că vor fi votați pentru a primi unul dintre ultimele două locuri. Dacă vreți să aflați cine vor fi cei 10 care vor ajunge în live-urile emisiunii, stați cu ochii pe televizoare în perioada următoare.

Cine sunt primii concurenți ai etapei

Regulile din semifinala SuperStar România. Primii opt concurenți care vor intra în lupta de la SuperStar România sunt următorii: Ana Stănciulescu, Antonia Nicolau, Carla Batoancă, Călin Lupea, Dan Timofei, Gabriel Roșu, Maria Ojică și Victoria Peșterean. Se vor descurca sau nu aceștia să facă față emoțiilor de a urca pe o scenă atât de mare, în fața publicului pregătit să asculte un super concert?

Atmosera de la Arenele Romane va fi una senzațională. Theo Rose, prezentatoarea show-ului de pe PRO TV, va spune: „Vreau să se audă în toată țara ce super atmosferă avem la prima semifinală SuperStar România'.

Smiley va acorda wild card-ul

Regulile din semifinala SuperStar România. În seara aceasta, Smiley îi va lăsa cu gura căscată pe telespectatori. El va oferi wild card-ul. Persoana aleasă de artist îl va face să spună: „o voce unică în concurs'. Ce concurenți vor reuși să rămână în lutpă și să aștepte voturile publicului? Veți descoperi în curând.

Așadar, nu ratați, de la 20:30, prima semifinală SuperStar România. Pentru concurenți, nu e mai e loc de nicio greșeală, pentru că orice mică eroare va fi taxată dur. Ediția din această seară poate fi văzută, în avans, pe platforma VOYO.

Sursă foto: Comunicat de presă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter