Robert Niță, la spital după Survivor: „Am suferit o intervenție chirurgicală”. Cum se simte acum

Publicat pe

Robert Niță, la spital după Survivor. În urmă cu câteva săptămâni, Robert Niță a fost eliminat de la Survivor România 2022. În timpul competiției, fostul Faimos din Dominicană a suferit o accidentare serioasă, care nu i-a mai permis să participe la jocuri. Din păcate, fostul fotbalist nu a scăpat de problemele de sănătate nici în România. Întors în țară, acesta a suferit deja o intervenție chirurgicală. Iată cum se simte acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Robert Niță, la spital după Survivor. Robert Niță a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor 2022. Acesta a fost eliminat din competiție după aproximativ o lună, în urma unei accidentări suferite pe traseu. Deși toți sperau ca problemele de sănătate să dispară, din păcate, fostul Faimos nu a scăpat de ele. Astfel, el a fost nevoit să se opereze, la scurt timp după ce s-a întors în România.

Robert Niță, la spital după Survivor: „Am suferit o intervenție chirurgicală'. Cum se simte acumRobert Niță, la spital după Survivor: „Am suferit o intervenție chirurgicală'. Cum se simte acum

Robert Niță, la spital după Survivor. Robert Niță a continuat să se confrunte cu mari probleme de sănătate și după ce s-a întors în România. Fostul Faimos din Dominicană a acuzat dureri serioase în mai multe zone din organism. Îngrijorat pentru starea lui, acesta a apelat, în cele din urmă, la ajutorul medicilor și a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală.

Citește și: Robert Niță, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor:”E dureros de greu câteodată”

Citește și: De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor:„Mă simțeam inutil, îmi era rușine față de…'

Citește și: Cum se înțeleg Adela Popescu și Radu Vâlcan după 10 ani de relație și trei copii:„Nu este ușor'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu la 15 ani.Irina Columbeanu seamăna izbitor cu mama sa

Robert Niță, la spital după Survivor

Robert Niță, la spital după Survivor. Așadar, Robert Niță a ajuns la spital după ce s-a întors de la Survivor România 2022. Fostul concurent a luat această decizie după ce s-a confruntat cu dureri serioase, mai ales în zona cervicală și lombară. Acesta a suferit o operație, iar acum se află în plin proces de recuperare.

Robert Niță a trecut prin schimbări și la nivel psihic. Fostul concurent de la Survivor 2022 a povestit că după aventura din Dominicană a învățat să privească altfel lucrurile. Acesta a dat de înțeles că doar pe dinafară pare ok, însă problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra lui. În ciuda acestora, el s-ar mai întoarce în junglă, dacă ar fi sănătos.

„Sunt ca femeile alea pe care le vezi în restaurant sau în discotecă, le duci acasă sau la hotel, dar dimineața, când le vezi nemachiate, o iei la fugă din cameră. Așa sunt și eu! Pe dinafară par OK.

Am avut probleme mari de sănătate, în zona cervicală, lombară și altele… Sunt în proces de tratament, de recuperare, deja am suferit o intervenție chirurgicală.

Dacă aș fi sănătos, m-aș duce ieri înapoi pentru că e o experiență senzațională. Mi-am schimbat principiile de viață în care credeam cu tărie!

Când ajungi acolo ți se schimbă tot, inclusiv percepția despre unele lucruri', a spus Robert Niță de la Survivor în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu' de la GSP.

Robert Niță, despre condițiile de la Survivor

Robert Niță, la spital după Survivor. În cadrul emisiunii, Robert Niță a vorbit și despre condițiile de la Survivor România 2022. Acesta a povestit ce nu s-a văzut la TV și despre cum au stat, de fapt, lucrurile în tabăra Faimoșilor. Totodată, el a spus și ce conținea bagajul pe care au avut voie să-l ia cu ei în junglă.

Robert Niță, fostul concurent Survivor, a povestit că nu poți să descrii în cuvinte tot ce trăiești în Republica Dominicană. Concurenții dorm pe jos sau pe podeaua unei barăci, fără acoperiș, dacă nu au la îndemână niște crengi. Potrivit spuselor lui, participanții nu au nici pastă și nici periuță de dinți, dar nici unghieră, gel de duș sau prosop.

„Dormeam pe jos, aveam doar o pătură, fără acoperiș. Trebuia să tai crengi ca să-ți faci acoperișul. Dormeam pe un lemn, pe podeaua unei barăci. Nu poți să spui în cuvinte tot ce simți și ce trăiești acolo.

Acolo nu știi cât e ceasul! N-ai nici măcar pastă sau periuță de dinți. Luam apă din mare, făceam focul, o fierbeam și obțineam sare. Băgam mâna și ne spălam că apa era la discreție, făceam gargară și aia era!

N-ai nimic acolo, nici unghieră, nici gel de duș, nici măcar prosop. Făceai baie în mare și te uscai la soare', a mai mai transmis fostul concurent Survivor.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter